Geçmiş olsun keko dostum.. Allah iniş takımlarına zeval vermesin.. Sen lazımsın bize :yes:...
Printable View
Büyük geçmiş olsun keko, ALLAH'tan acil şifalar diliyorum. Vestl'in bilançosu ve temel analizi çok hoşuma gitti, bende bu volaliteli günlerde hiç tereddüt etmeden biraz Vestl aldım ama kafama takılan bir konu oldu 28 Ağustos'ta aracı kurum dağılımında BGC PARTNERS 500 bin lot mal aldı, takasları takip ettim fakat bu mal Vestl'in yabancı payında yükselişe yansımadı. Acaba BGC PARTNERS bu kadar malı kimse uyanmasın diye saklaması için yerli bir aracı kuruma mı virman yaptı acaba? Yardımcı olsanız sevinirim kıymetli ortaklarım.
Vestl de yön yukarı bana göre. tobo görünümü netleşti. 17.5 a değidirip hoppala yukarı gibi görüntü. Bilancoda organik bir büyüme göremedim. Keko cum sen nasıl bir güzellik gördün ?
yükseliş formasyonu sasa da bu formasyon ile gitti. 17.5 e değdirirler. ama 17 den alıcı geleceğini bildikleri için oraya kadar cekmezler.
https://i.hizliresim.com/F3xZMj.jpg
Bilancoda faaliyet karının düştüğünü görüyoruz .Satışlar cüzzi mikarda artmış. Net kar artışı finansal giderlerin azalmasından dolayı yükselmiş. uzun vadeli borç yapılmış sağlam. 20 tl hedef koydum. Normalde temelciler covid i yok sayarsak direk faaliyet karından dolayı eleme yaparlardı vesteli.
İlk çeyrekte 230 milyon ikinci çeyrekte 370 milyon kar artışını çok beğendim. .onun dışında hiç bir inceleme yapamadım. .raporum biter bitmez işe geldigimde derinlemesine incelemek istiyorum..açıkçası şu anda inceleme imkanım yok..bu fikrim ilk yüzeysel bakış ile söylenmiştir. .
Topikte olumlu ve olumsuz tüm fikirler değerlidir. .lütfen devam...