Haftalık sat veriyor,eğer delerse aylık yalan olur.başladığı yere geri döner.Firma sahtekar olduğu için 3.70 ler hayal gibi.2.09 dan alanlar satarsa karı cebe koyar.yoksa uzun vadeli yatırımcı olmaya aday olabilirler.
Printable View
Haftalık sat veriyor,eğer delerse aylık yalan olur.başladığı yere geri döner.Firma sahtekar olduğu için 3.70 ler hayal gibi.2.09 dan alanlar satarsa karı cebe koyar.yoksa uzun vadeli yatırımcı olmaya aday olabilirler.
Vakıfın 200 bin lotunu yazdınız fakat, işlem fiyatını yeni veriyorsunuz. Dolayısı ile bilen sizsiniz.
Direnç ' in, bu maliyete rağmen , 2.78 de olduğu grafiğin çizgisi..Demekki başka mallar da var..
Asla ve kata, borsa da karşındakini küçümsemiyeceksiniz, bu çok doğru.
Ama sanal ortamda, kişinin tecrübesi ve çapı , bilgisi , yazdıkları ile yavaş yavaş öğreniliyor.
Bol bol yazın, açık bilgi verin, kimsede yanlış anlamasın.
Bol şanslar..
iyi haberler yakında gelecek gibi. forum birden kalabalıklaştı.
ytd.
Saygılar
Biraz daha kalabaliklasalim[emoji28]
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malum ekip daha kendini gostermedi bu sefer yavastan alyorlar herhalde.[emoji28]
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mart ayında şanlıların 1.96 milyon lotu takasa girdi. garantiden.. benim hesabıma göre bunun 1.1i kaldı.. ayrıca son zamanlarda takas kaydına alınanlar da satış yapıyor olabilir.. sonuçta sanko da yönetim de tahtada (ismen) yok. güçlü bir alıcı olsa siler süpürür.. ama şirketi bilip risk kalacak büyük yatırımcı yok.
ben verdiğiniz listeye girme ihtimalini yok sayıyorum.. "bu şirket bizim biz batırırız" derlerse tabii ki yapacak fazla birşey yok.. ama basiretsizliğin ve acizliğin de bir sınırı vardır diye düşünüyorum. yatırım tavsiyesi değildir.