Doları hisse gibi yaptılar artık 5.7x ortalama maliyet maliyet altına gelirse alım yaparım napıyım ya kendime kızıyprum 😂
Printable View
Dışişleri: Türkiye’nin ABD’nin talebi üzerine S400 tedariğini ertelemeyi değerlendirdiğine ilişkin haberler gerçeği yansıtmamaktadır
------------------
Boyle bir haber dusmus ama kura hic etki etmemis.
Değerli üyeler bizim gibi küçük yatırımcıların,kısa vadeli al-sat yaparak para kazanma şansı sıfıra yakındır,burada ben dahil bir çok üye bunu yaşayarak öğrenmiştir.
Döviz yatırımında şahsım adına yapılacak en mantıklı şey;kısa vadeli ihtiyaç olmayan nakiti,uygun fiyattan döviz alarak hedef Fiyatınıza kadar beklemek ve unutmak olmalı diye düşünüyorum.
Bana gelince,kısa ve orta vadede,ülke ekonomisini pozitif etkileyecek herhangi bir gelişme görmediğim için,fiyat düşüşleri sadece yeni dolar alımı için fırsattır.YTD
5.85 altinda 5,70 e deger bu zikkim olasica.
5.8369 vurdu çekti.
Kimsenin şeyinde değil. Bakkaldan torpil almaktan vazgeçmeyeceğiz demeye eşdeğer bir haber halinde şuan
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar piyasası ne zaman açılacak bayramda cuma günü çalışıyor bankalar arefe günü yarım gün galiba ? abd 15 ine kadar mı süre vermişti ne olduğu belli değil yemin ederim bu ülkede kafayı yer insan.
dolar piyasası bayramdada açık kapanmayacak ki sadece biz tatiliz.