sahibi vahit kiler ak parti bitlis millet vekili
Printable View
vakti zamaninda burdan cikip aksen ve klgyo aldim...burada 3 yilimi veda ettim..burada ogrendigim tek sey sabir
En azından bugün komisyona sevk olmadı, 19_23 ekim arası beklenti canlı, olmadı 23 ekim den sonra kasım gündeminede bişey kalmıyo, derken 7.sene_i devriyeyide devirdik. MUTGG de 🙂,
Görüşmeler 19 ekim deki oturuma ertelendi
Kordonboyu gündemdeki bölgeler içerisinde midir, orayla alakalıda bişeyler söyledi başkan.
19 Ekime ertelenmesi anlamlı olabilir. Gündemde görüşülecek sadece komisyon raporları olacak. Bu ay komisyondan geri çekip tekrar geri komisyona iade etmediler. Eylül toplantısından bu yana komisyonda bekliyor. Ve normalde 9 ekimde topantı yapılacak iken bu toplantı 19 ekimde olması kararlaştırıldı. Bu tarihe kadar komisyon raporlarının bir sonuca bağlandığı ve artık meclisten geçirileceği sonucunu çıkarabilirmiyiz? Fikri olan paylaşabilir mi, lütfen?
Sn paydasim benimde dikkatimi o nokta çekti sehven yazdıklarını düşünmüştüm ama grup başkanvekilleri önceden anlaşmışlar ve özellikle de o tarihi uygun görmüşler. Bakalım altından ne çıkacak bekleyip hep beraber göreceğiz.
Beni umutlandıran tek müsbet gelişme bizim bölge gibi yaklaşık aynı zamanlara denk gelen sit alanı olan yeri çıkartıp 5000 ve 1000 lok planlarda aşkı süreci başlamış süreci nihayetlendirmialer büyük müjde o yer için bizim bölgelerde aynı zamanlara denk geliyor hatta komisyon giriş çıkışları da beraber di bir aralar. Geçmiş zabit özetlerinde görürsünüz.
Bakalım beklemeye devam zaten yapacak bir işimiz de yok.
Değer yatırımcısı olarak beklemeye devam .
Nasılsa imar bir gün çıkacak ondan önce illa birisi bize teklifle gelecek o zaman da parayı biz konuşacağız arkadaş inim inim inletme sırası bize de gelecek.
Dursun varsın çift haneli rakamlarda 3 hanelere gitmesin paramız oldukça biriktirmeye devam.
Son olarak bizim burada temel olarak ele aldığımız mevzu imar konusu.
Malesef bist denen yerde fiyatlamalar pandemide bu yana çok farklı şekillerde cereyan ediyor.
Olumlu yada olumsuz gelişmeler beklentiler dışında turgg fiyat hareketlerine katkıda bulunabilir .
Spek yada etkin piyasa fiyatı yukarı yada aşağı taşıyabilir zaten sığ ve toplu bir mal onun için çok fazla kasmaya gerek yok spek ne zaman ne isterse o gerçekleşir.