Altuna veriyorlar yavaştan.
ne zaman verseler,
similitüz korkusu başlıyor bende.
Printable View
Altuna veriyorlar yavaştan.
ne zaman verseler,
similitüz korkusu başlıyor bende.
Endekse işimi bitireli 2 gün oldu tekrar bulaşacaz gibi duruyor bu gidişle. spot30 127.000 altına sarkarsa kademe kademe almaya başlarım. Sarkmazsa sizlere bol kazançlar dilerim zaten hisse tarafında pozisyondayım endeksle uğraşmama gerek yok. Aynı yere 2 kere YILDIRIM düşmez aman dikkat pandomim vs bunlar tamamen mizansen tiyatro :) kısa pozisyon çok riskli 170/180.000 de satarız bırakın alsınlar..
herif vadeyi 1220-1224 den başlatmıs ve 100.000 aps artırmış.pozisyonu ne ise oradan ne kadar uzakta uzlaşma olursa iyidir.
ve günlük ortalamalarda birbirine yaklaşmadan YATAY sayılır...
yani eğer herif alırsa bu sefer sert alır....
poz. 1333 den beri flat..ama uygun yerden longlayabilirim.
2 GÜN ÖNCE saatlik sistem gecici sat vermişti.ama saat dolmadan fiyat yükseldi ve sat kayboldu. 7 eylülden beri alda ve devam ediyor..
uygun yerden longlayıp,sistem sat derse stoplarım.
SENARYO BU..
trade short yapmıyorum.ama senede 2 kere okkalı günlük sisteme tabi short olur.onu kaçırmak istemem..15-25.000 puanlık.
"Aynı Yere İki Defa Yıldırım Düşmez" mi?
https://bilimfili.com/ayni-yere-iki-...irim-dusmez-mi
Çok fazla ilaç depolarda uzun süredir yokmuş özetle ithal edilemiyor muhtemelen. Özellikle çocuk ilaçları veya ben hastalanmadığım için diğer sınıf ilaçların akibeti bilmiyorum. Bugün oğlanın ilacı için 8 eczane gezdim 8.de ancak buldum. Memleketin her yerinden pislik akıyor resmen artık hangi kuruma el atsan..
bu forumda bi ben kazanamıyom galiba herkes aşağıdan alıyo yukarıdan satıyo
longssa mala vuruyor
shortsa palayla vuruyor
borsa düşmeden hepsini satıyorlar
en dipten alıyorlar zirvesinde veriyorlar
alırken haber verinde 2 de ben sebebleneyim
mesela hangi kağıtlardasın alayım mı bende
üye olalı 10 gün olmamış ama yılların kurt borsacıalrını parmağında oynatıyon helal sana
Abi bugün kol gibi zarar var 1320 longa kaldım dün aldığımın hepsini verdim için rahat olsun zarardayken yazmıyoruz olay o :)
Habere paçal maliyet 1310 oldu ama nefesim kesildi yemin ediyorum. Hahahaha :) yazalım da yanlış olmasın hep kazanıyor filan.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.