sığ bir günde poz artmış. nasıl beceriyorlar anlamdım ha..
artık yarın bir aksiyon olur herhalde. bugün çakailer kardemir tahtasına gelip bir silkelediler. artık yarın koç ve ereğli tahtalarına da bekleriz kendilerini
Printable View
Yarın ki fışkırtmanın tazzikini hesaplayamadı heralde
merhaba
8-9 yıl önce borsaya başladıgımda aracı kurum önerisiyle halkbank almıştım,14.35 den 1 saat sonra falan 14.50 satılmıştı,emlak konut 3.50 civarıydı,aracı kurum bana hacim yaptırıyordu her sabah ararlardı günde 5 kere arayıp şunu alalım satalım falan komisyon derdindelermiş,acemilik günleri işte,garanla akbank arasında 50 kurus vardı,dolar 2 liraydı,emlak konut 100 tl olacak şirket diyorlardı,8-9 yıl sonra dolar 15 e geldi emlak 2.26 akbank 7,35 bu nasıl bir mal kitlemedir arkadaş
Senin hisse yükselmeyebilür ama viob mecbur yükselir.
Belki bir yıldan fazladır bu cümleyi arada bir kullanırım sartorius abi hisse alacağına viob alaydın köşeydin
8-9 yıl kadar önce yine ben şortumla gezerken endekis göçecek çakılacak deniyordu o zamanlar endekisten sıfır atılmamıştı 60bin 70binlerde dolanırken (şimdiki rakamla 600) 69 cu pelloş beni kandırdı 600 olan endekis 2400 oldu, tl bazlı 4 katı katlandı.
Hisse seçimi yapmak zor, biz acemileri kandırıyorlar, aldığın hisse gitmiyor ama endekis boyuna yükseliyor.
Pala sevdiği hisseleri alarak yada sevmediği hisseleri satarak endekise ayar veriyor. Bizim aldığımız hisseler endekis yükselirken yükselmez ama endekis düşerken en önden koşar :he: tabii aradan zaman geçip geriye doğru baktığında halen fakir olduğunu ve borsada voleyi vurup köşeyi dönemediğini görünce hayıflanırsın. Borsa demek paranı pul eden yer demek
Reis bu kadar ümitsiz olma ya. Sen eski levyecilerdensin. Yarın olmaz haftaya olur sağlam bir levye vurursun alırsın bir 10-20bin puan.
Manif abi palanın gırnızıya alerjisi var, bi gün gırnızı oluy ertesiki gün fışkırttırıyo zalım Duşakabini kullanmayı öğrenmiş, daha bize bu masadan ekmek çıkmaz.
masada seyirci olarak yancı olucam bedava çay içip oturacam.