Karabağlar Yeşilyurt mu.????
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Printable View
ulan yalama kıyas yaparken oransal bakılır, A6'dan inen, binen kaç milyon insan var..?
ekmek veya ucuz et kuyruğunda ülke bazında milyonlar var, kaçı kuyruktan sonra A6'ya biniyor..?
%1 bile diyemezsin, yeşilköyü baz alırsan belki %3'ü yakalarsın, tabii yeşilköy ülkenin yüzde kaçıysa.?
geçenlerde 2 rospu çocuğu gördüm kuyrukta, kuyruğa giren milyonlar onun bunun çocuğu mu oluyor bu kafaya göre..!!
Önce Tr’den sandım haberi
https://i.hizliresim.com/rw5ssfy.jpeg
reha bey 85 milyonda bir kaç bin denyonun Iphone kuyruğuna girmesine bakıp
memlekette çok para var diyorlar yahu 100 milyon insan 1 trilyon dolar milli hasıla yaratamıyorsun
hala kendimizi çöplükteki horoz zannediyoruz mültecilerle nüfusumuz 100 milyon üstünde, üretime de tüketime de katkıları var..
Valla ıstanbulda hiç almadım halk ekmek durum hakkında bilgim yok. Bununla birlikte Ankara 'da iken sık sık halk ekmek büfesinden alışveriş yapardım. Birincisi gluten sorunu varsa en güvenilir yer ürün çeşidi bol. Ayrıca eksi mayalı siyez unlu ekmeği ile zeytinli ve kekikli ekmeği olağanüstü idi.
Ankarada mukim forumdaşlara tavsiye ederim. Ürünlere bakın, seveceğiniz birşey illa ki çıkar diyorum..
Audiye binmiyorum ama audiden inilip halk ekmek alınır yani. Bunu örnek veren arkadaşlar orada ucuz kötü ekmek satıldığını sanıyor..