Harikasın üstadım...:bravo:
Printable View
Esem ne sabah ne öğle ondan önce çakmak lazım. Hepimiz istiyoruz en tepesinden çakalım ama adam yedirmiyor. Onun ummadığı yerde sen vereceksin. Zirveler yüksek ve soğuktur. Dönmesini bilmek lazım bence.
Birinci 99 hareketinde veremeyenlere ikinci bir şans versin. Çıkanlar çıkar. Hem de öyle bir çıkıp geri inmeyle değil birkaç gün oralarda tutacak. Millet de düşünecek taşınacak kararını verecek. Ama benim aklıma şu da geliyor. Bunda yükseltecek para yok. Beş kuruşu yoksa nasıl alsın. Söyleyin ha nasıl alsın? Neyini satsın da alsın bu adam? E 5'e çıkıp yol kenarında tezgah açıp terlik mi satsın bu adam?
Gerçi şimdi düşündüm de kamyon şoförleri uzun yolda terlik giyerler. Zamanında kamyonculuk yapmıştım. Cengo bence şansını bi dene. Bakarsın bahtın açık gider terlikten parayı vurursun. Sonra hisseleri toplayıp yükseltirsin. Yol kenarında terlik satarak şirketi ayağa kaldırdım diyerek bir de röportaj verirsin. Bu sefer hakkınla ünlü olursun ha be Cengo. Ne dersin? Sana söz yolum düşerse bir çift terlik de ben alırım. Çek ordan iki terlik derim. Çek ordan iki çay demekten iyidir ha. Ne dersin? Bu arada sana takılıyoruz diye kızmıyorsun değil mi? Biz 6 yıldır sana hiç kızıyor muyuz be terlikçi
Şurda iki neşemizi buluyoruz. Bence sen bu tezgah işini bi düşün. Zaten tezgah işlerini iyi bilirsin.
Sendeki de şans be Cengo. Adam olsan terlikçi diyecekler, adam olmasan çaylar diyecekler. En iyisi sen büyük sözü dinle haftaya bu işi hallet. Millet taşşak geçmeye başladı seninle. Ne o öyle ya. Kimi çaylar diyor, kimi s..... tuttun diyor, kimi terlikçi diyor. Sen bunlara reva mısın? Sen aslan gibi bir Cankurtaransın. Babasının en kıymetli oğlusun. Bence bunlar çekemiyor seni. Neymiş 45 milyonu iç etmişsin, neymiş dolandırıcıymışsın. İftara bunlar. Halbuki sen o 45 milyonu koca Elektro şirketiyle ödedin. Biz şahidiz. Sen yoluna bak. Yürü aslanım, kim tutar seni.
Valla kardaş ben de kendimden korkuyorum. Satsam da vazgeçemem artık Esemsen. Aşka dönüştü artık bizimki. Dönüp dolaşıp yine geliriz gibi geliyor. Esem eziyet ettikçe hoşumuza mı gitmeye başladı nedir?