Araştırmaların çok güzel. Bende onu diyorum oyun var. Görevden almaya şu ATAGY den başlasan..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Araştırmaların çok güzel. Bende onu diyorum oyun var. Görevden almaya şu ATAGY den başlasan..
Yabancı alımları gibi görünen birbirlerine pastır zor bulursun. Ben cuma günü 1,61 alım emri verdim 1,61 devre kesmesine rağmen bana vermedi. Sonra emri sildim 1,58 e düştü tesadüfmüdür bilmiyorum
4 zirvesinden 1,7'li seviyeler inişi sonrası ,2,53 zirvesini görüp 1,5'li seviyelere inmesi çok manidar.
1,7'lere yine geldik de,sonraki zirvesi neresi olur acaba ?
Fabrika yatırımı diye 70 milyona yakın peşin ödeme yap,taglig diye şirketlerde görüşmelere başladık de ,sonra da hisseyi yatır karpuz gibi .
Karpuz sezonu geçti geçiyor artık.
Bilançodaki 10.dipnot :
(*) Mal alımı için 13.041.076 TL (2019: 25.417.000 TL), makine ve teçhizat alımı için 1.295.769 TL (2019: 35.675.000 TL) avans verilmiştir.
(**) Yeni üretim tesisi için 74.505.000 TL (2019: 74.505.000 TL) avans verilmiştir.
Uzun Vadeli Peşin Ödenmiş Giderler 75.736.634 74.688.598
Bendeki en önemli beklenti, bu yatırımın karşılığında, ne üretecekler ?
Kapasite artışı mı, yeni ürün/ürünler mi ?
Ar-ge'den bir haber patlatsalar çok şık olacak.
Bir de bu dönem içinde ; geçen yıl 92 k küsür zarardan,6 milyon civarı kara geçen kağıdı bu kadar baskılıyorlar ya,helal olsun.
Beni daha da beklemeye itiyor bu durum .bakalım ne olacak bu filmin sonu.
Patron yasakları 15 Eylül'de bitiyordu sanıyorum.
Bekleriz patronlarımızı da artık.
Yasaklı ortakların ne yaptıklarını çok merak ediyorum.karpuzlar çürüdü yata,yata :whistling: