90000 alıcı vay amısına gelse sat **
Printable View
90000 alıcı vay amısına gelse sat **
Sayın Sasa pazartesiden beri her akşam emir veriyorum 18.30-19 arası bir türlü alamadım baktım 9.55-10 arası emir gerçekleşmemiş basıyom hemen Rüçhanlara bu şekilde 14 lot takviye yapmışım
Bu arada hedef bir sonraki yakın zaman diliminde bedelsiz verme ihtimali olur diyemi
Sayın GökayS %120 bedelsiz kapasitesi de mevcut demişti
1 lot 7.56 ya 7.56 *2 =15 lot a dönmüş olacak aslinda vadede durulabilirse müthişbir getiri olacak
bedelsiz meselesıne gelınce buyuk olasılık yuksek temettu verebılır seneye...
Sayın Sasa ben ne yazıkki bankalarla çalışıyorum aracı kurum ile çalışmamaktayım
Yarın için ve cuma için öngörüsü olan var mı? Akıl almıyor hep gidecek desen Cuma’ya 5000₺ görüyor. Vay arkadaş
Bölündükten sonrada ucuz olmayacağım diyor onun işaretini veriyor toplamda 1150 K lot geçen yıllara göre müthiş kar getirisi katlanarak 3. Fabrika ve abd ihracat odaklı şimdiden ben böyleyim diyor
Benim de bazen şaşkınlığım artıyor.Sayın Sasa bile "gel de sat" şaşkınlığında sanki.
Ama forumdaki yazılardan ve teknik bilgiden kendime diyorum ki;
ana hisseye 90 bin ALICI varsa ve bu alıcılar yarın ile Cuma günü de aynen devam ederlerse (1);
Ana hisse tavanı yine gösterebilirse (2);
Ozaman Rüçhanları da eşşek gibi beraberinde götürür mü, her şey olabilir.
Çünkü öğrendik ki, hesap makinesini aldıktan sonra, ana hissenin 6,59 katı olan Kent-Rüçhanı da hesaplayıp ne olabileceğini değerlendireceğim.
Herkese bol kazançlar.YTD