Ben bu ESEM'den bir kurtulayım bir daha ESEM değil, yakından izleme pazarı ( Eski gözaltı pazarı) ile ilgili herşeyi unutmak istiyorum.
Printable View
Ben bu ESEM'den bir kurtulayım bir daha ESEM değil, yakından izleme pazarı ( Eski gözaltı pazarı) ile ilgili herşeyi unutmak istiyorum.
Bence genel kurula kadar boş geçecek. İnsanlar kuruldan da bir şey çıkmadı deyip umutsuzluğa kapılıp ellerindekini satacaklar. Cengo da alttan toplayacak. Sonra da uzun bir süre bekletmeye devam eder. Yeterince toplarsa haberleri peş peşe salıp yükseltir.
Yani bu adamdan her türlü pislik beklenir. Ha haftaya yükseltirse -ki ben beklemiyorum- sürpriz olur.
Ceza filan hikaye. Buradan bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Onların tahmin edemiyeceği bir durumun çıkması gerekiyor genel kurulda. O da M.Ö ‘e bağlı. Buda olmazsa onun ile anlaşıp birlikte hareket etmelerine bağlı.
Eğer Genel Kuruldan birşey çıkmazsa bir şekilde Mahsum Özel ile irtibata geçip , hepberaber olağanüstü genel kurul talep edebiliriz...gerekirse Diyarbakır’a gider samimi olduğunuzu anlatabiliriz... battı gözüyle bakıyorum zaten buradaki paraya, çoktan sünger çektim ama çıkmadık candan umut kesilmez diye bekliyoruz.. Gerekirse vekaletimi M.Ö.ye de verebilirim, sonuçta onun da canını yaktıklarına inanıyorum...Cenkin de canı yansın!!!
bende veririm vekaletimi noterden hiçç sorun değil...
Mahsun beye bende vekaletimi veririm. Mynette yazan ve mağdur olan pek çok kişi var. Onların da büyük kısmı vekalet vermekten çekinmeyecektir. Çünkü bize başka yol bırakmıyor.
M.Ö bugüne kadar ky ile temasa geçmeyi denemedi. Kendi hareket etti. Oysaki bizden destek isteseydi sanırım geniş bir destek alırdı. Cengo ile hareket edip kazık yediğini anladığın da hatasını anlamıştır inşallah. Desteğimize ihtiyacı olursa yanında yer alırız..