Bence alan burdan fena kizmis.
Printable View
Bence alan burdan fena kizmis.
Bana kızanlara gösterecem gerçekleri
Herşey güzel olacak senle olunca :halay:EMKEL:halay:
Herşey güzel olacak senle olunca EMKEL:halay::halay::halay:
Emkelci yakında cekicez halayı inanıyorum.
Sanki satıcıların az gücü kesildi gibi..Daha önce yaptığım hesaplarda söz de yabancı maliyetlerinin %9.4 ü 1600 üzerindeydi.. geri kalan %2.6 sı 1600 ün altındaydı..Zaten dün ellerinde %4.3 küsür gibi mal kalmıştı .Bugün birazını daha sattılarsa mal azaldıkça satış hızları kesiliyor gibi.Her şeye rağmen gelecek kar çok önemlidir.1.5 milyon üstü bir kar gelirse satış baskısı paramparça olur..Şayet Hüsso yine stokları şişik gösterip karı da 1 milyonun altında gösterirse artık 12 aylık bilançosu hepimizin ana hedefi olur...
İnanın fiyat hareketlerinden daha çok bilançodaki stokları merak ediyorum..Bunca stok ne oldu, ne olacak???Başka sektörde bir şirket olsa bu kadar stoktan 10-15 milyon kar çıkarır...Ama emkel neden bunca sütten yağ çıkaramıyor...Bu merakım bu hissede beni sürüklüyor...
Böyle düşününce de ana alışımı 22 marrtta 1350 den yaptım ve hisse 2000 den 1570 e düşünce ek alışlarımı da 1600 den dün yaptım ve Kasım 1 tarihli topicte dün yazdım ..umarım bu seferde beni utandırmaz..(YTD)
İnşallah endeks gevşer, endeks yükselirken bu tip kağıtların yüzüne bakmıyorlar. Bu tip kağıtlar süpriz atlar :) düşerken falan dikkat çekiyor. Diğer endeks 30 ve 100 kağıtlarından çıkan para bu tip kağıtlara seçici olarak yönleneceğini düşünüyorum.
Ek 10184 Dediğim gibi 1.61 den kapattı aşağı sarkmadı grafiksel o hedeflere işleyerek çıkar .Herşey güzel olacak Emkel senle olunca:halay: