Tahtaci buyuk olabilir patron buyuk olabilir guclu olabilirler ama kimse piyasadan kyden buyuk degil
Printable View
Tahtaci buyuk olabilir patron buyuk olabilir guclu olabilirler ama kimse piyasadan kyden buyuk degil
benimi arayacaklar :) neyse iyice paronoyaya baglamissiniz kardesim turkiye sartlarinda gk.lara bir tespit yapalim dedik bilmedigin tanimadigin kisi hakkinda net yargi belirttin...peki keyfinize gore takilin zaten bisey yapin yapmayin demedim durum tespitiydi sadece...size bol sans...
Ortaklar hep beraber genel kurula gidicez gucumuz yettigi kadar ky olarak bunlarin karsisinda olucaz senelerdir bu kadar yatiriimciya cektirdikleri yeter ky olarak gucumuzu gostericez amerikada gamestopta piyasa kynin gucunu gordu ihyayda ky olarak beraber hareket edersek haksizligin karsinda olursak bu savastan galip cikariz kimse kyden buyuk degil gucunuzu bosa almayin
Sende aynısını yaptın az önce. Ben genel kurula gittim ve orada söylendi. Ama kim duymuş patron da aradı diye kafa bulursan aynı şekilde cevabını alırsın. Beni şeytan arasın bunlardan biri aramasın. Paranoya derken yaşanılan bir şey paranoya değildir birebir yaşadım ve bu olayın şahitleri de var.
Durum tespitlerini yaparken net bilmediğin olaylar hakkında hüküm yürütüyorsun. 27 yıldır bu borsadayım ben üç gün değil ne patronlar gördüm ne şirketler gördüm. Bunlar gibisini gören var mı bilmem.
Size de bol şans KARDEŞİM....