Biri çıktı hisseye verdi hareketi.uzun vadeciler hisseye yığılmış satan az.adamda sizden hisse kiraladı gelene verdi.kucuk bir parayla sattılar arkadaşlarini.
Printable View
Biri çıktı hisseye verdi hareketi.uzun vadeciler hisseye yığılmış satan az.adamda sizden hisse kiraladı gelene verdi.kucuk bir parayla sattılar arkadaşlarini.
Ama öyle değil mi
Ayrıca bay corcun isteği idi analiz yap analiz yap diye.yoksa 1.5 dada yazdım.1.62 den de ilk alımı yaptım diye de yazdım.
bunlar kişisel ticari kararlar ben kiarlamadım ama kiralıyana da saygı duyarım
mesele bu hisseyi zaten fiyt gelgel yaparken ky lere iştirak reklamı yaparak ikinci kez gelgel yapmakla ilgili
eninde sonunda bu hisse güzel yerlere gelir ama ky sabrı çok zorlanır. tuzu kuru demişti bi arkadaş. burada bekleyenler genlede öyle sanırım. kendi adıma bu hisse emklilik fonum ve emekli olmama 18 sene var yanı sıkınıntı yok. ama %50 alayım 1-2 ayda diyen öok kişi sermayeyi kediye yükler dikkatli olmak lazım ytd.
yok onun adamı yok bunun adamı 10.000 lotla kimin adamı olacagız....yok duhulu bu tarihmiş, kardeşim 2017 başında eski site kapandı yeni site acılına yeniden üye olduk...bu sitede kimin duhulu 2016 ki....yada hisseyimi övdük yada kötüledik mi...sadece takas hakkında iki kelam ettik,hemen metronun adamı olduk....
1.84 görülmüş.gep kapatıldı diyebilirmiyiz.birakin günah keçisi aramayı.borsa ağlama yeri değil.ne yapacak adamlar soluksuz götürüp sizimi zengin edecekler.bu hareketler normal.dua edin benim analizler doğru çıksın ki Zarar etmeyelim
Geçen Bahar prkmd topiğin de iki eleman çıktı noterdamus kehanetlerine göre kıyamet kopacak dedi hisseyi yerin dibine soktular soluksuz%150 pirim yaptı.buralar boş değil. Yine Konya çimento topigi.bedelsiz hareketi var.10 dan 300 e çıkmış hisse 500 lafları var.ben aşağı uçurum dikkat dedim.iki elaman hadi işine canım dedi.ben gitmeyince küfürü bastı.biri.iade edince topik cezayı kesti. Aradan 10 yil geçti Konya hala 250 de.yani buralar boş değil.topigi kim yönlendiriyor ise o suçlu
Hadi bizde gep var di .Endeks e ne oldu. _1.7 aşağı da.