Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans TCD ne yapacak bakalım. Tcd de eksi gelir banka hissesi oldugunu dusunmuyorum Halk haric ne arttiki
Alıntı: Originally Posted by Webster Eksi gelmesi normal bana gore acc iyi kapatti Hisse yogunlarin cogu eksi gelecek Bist bugun endekse bakmayin cogu hisse kotu dustu CCOLA ve PGSUS bozdu biraz iyi gidiyordu bir haftadır üstadım :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa CCOLA ve PGSUS bozdu biraz iyi gidiyordu bir haftadır üstadım :) Pegasusun dususune anlam veremedim Gl1 satis valoru 2 olmasa 5 pay alirdim ben de 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Pegasusun dususune anlam veremedim Gl1 satis valoru 2 olmasa 5 pay alirdim ben de 😃😃😃 Niye üstadım ACC'yi valörü 1 diye mi aldınız? :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Niye üstadım ACC'yi valörü 1 diye mi aldınız? :) 😀😀😀😀😀 Dilin pek keskin Hayir acc defansif arti 2 olmasi pek onemli degil
News'ü mod olarak niye önerdim biliyonuz mu? Alıntı: Originally Posted by jmk99 Merhaba, Bize kan kusturan NewsTR ARKADAŞIMI moderatör adayı olarak öneriyorum. İleride bir değişiklik olursa tam istediğiniz kişi. İyi çalışmalar.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 News'ü mod olarak niye önerdim biliyonuz mu? Neden emmim?????
Benim dediğimi kesinlikle yapmayacaklarını bildiğim için.