Originally Posted by
Feragat
İpeke hakkında neden yazıyorum ? asıl durum şu, kozaa daki düşüşler İpek'e yüzünden oluyor ve hedefe biraz daha geç gidiyor . İpeke baskılamak için tahtacı oynuyor .
Kozaa da Kâr oranınız yüksekse düşüşlere aldanmayın hissenizi kaptırmayın , karamsar olmayın , demek için İpek'e içinde bahsediyprım . Burda İpek'e yi övmüyorum aslında . İpeke için 70 liralar konuşuluyor demekki yukarı sürecekler dedim ve bu durumun yarısı bişe gerçekleşir ise kozaa da gidecek düşüremeyecekler kozayı demek istedim .
İnsanlar satıp ah vah etmesin elindekinin değerini bilsin diye yazıyorum . Çünkü 3 hisse birbiri hakkında hep ipucu veriyor birisi gidince diğer gidecek diye düşünebiliyorsun.
Amacım iyi niyet. Şurda 3-5 kat kazanmak demek burayı takip etmiş , elindeki parasıyla işlem yapmış insanın geleceğini de kurtarmak demektir . 300 -500 bin lirasını yatırmış bir yatırımcı 1.5 milyon yapabilir sabırlı olursa yeterki sabretsin diyorum yada 100 bini 500 bin yapmış olsun
Geçen yıl 6.5 -7-8 lerden alanlar 5.2 lerden satıyordu neden ? Hisse değerli değil miydi ? İşte olası düşüşlerde hep pozitif olunsun elimizdekileri kapmasınlar diye yazıyorum .