Teşekkürler, bende halen çalışmıyor
Printable View
turkishbulls'ta çarşamba akşamı itibarıyla pek çok endeks için boğa sinyali oluşmuş durumda. sinyallerin onaylanması için bu günkü kapanışların da artıda olması gerekiyor.
döviz ve altının şu anki hali, Halilim reçberimin tezine uygun gidiyor. borsanın da birkaç hafta daha buralarda debelenebileceğini söylüyordu. merakla takip edeceğim, bakalım nasıl olacak.
halil reçberi nekadar süredir takip ediyorsun bilmiyorum ama üç kez ciddi şekilde takibe uğraştım onu. ilki 2019 da bir hafta boyunca hiçbir tahmini tutmadı, 2020 ağustos düşüşünden önce muhtemelen hedef 1400 ama düşerse de 1120 den aşağısını görmez dedi bist 950'ye gitti. 2021 şubatta 1700 üstüne atar da deyince adamın asla düşüş tahmini yapmadığını tabiri caizse roketçi takıldığını anladım takibi bıraktım. tunç şatıroğlu tuncay turşucu da aynı bunlar iflah olmaz roketçiler amaçları like almak olabilir dikkatli ol derim. yeri geldiğinde düşüş beklediğini söyleyen mert yılmaz var bi tek onu takip ediyorum bazen.
tunç şatıroğlunu beğeniyorum. halil Reçber bazan düşüş te beklediğinde ciddi yükselişler oluyor. zaten onu yeşillik olsun diye izlerim ama kimsenin dediğine göre de işlem yapmam. Selçuk hocanın da dediği gibi asıl olan trenttir ve al sinyalleri olunca pozisyon artırıp sat sinyallerinde azaltma şeklinde sıtrateji uygularım. bunun çok faydasını gördüm. özellikle turkishbulls sat dediğinde pozisyon azaltarak sert düşüşleri daha az zararla atlatıyorum. bazan da daha yüksekten alım yapılabiliyor ayrı mesele
Ppf fonlar bayramda yükseliyormuydu arkadaşlar? Para bir hafta boyunca boşamı duracak orda ?