Burda Merit alan bi abi vardı.Okuyorsa burayı nrolur merit.Bi bilgi verse adını hatırlamıyom.
Printable View
Burda Merit alan bi abi vardı.Okuyorsa burayı nrolur merit.Bi bilgi verse adını hatırlamıyom.
Merit 11 dip yapti burdan guc toplayip 14.45 i kirip 25 ler ilk hedefi benim tahminim kardesim.hareket yakindir. Ben burlardan bi miktardaha alis yaptim
İSBIR e gelince 330 lardan dönüp 400 leri kiracaktir cok yakinda.eli kulaginda
Ben isbir dede alis yapiyorum 2-3 gündür 60 kadar daha topladim.330 340 araligi 45 tanesi
Burlarda sikiyosa azdaha kalsin 300 adete kadar toplama gucum var suan icin.emek leri az once verdim 1.17 den
Bi miktar 2000 kadar 5.57 maliyetle taze kuru aldim
Dun karsusan aldim 5.40 gibi
Bugun isbir toplamaya devam
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyimiş.Merit i senden duymuştum.Dediklerin güzel.Birde yibitaş var bende.1700 maliyetli falan.Oda iş yaparmı?yonga misali.
Aaa yibitas benimde maliyet 1700 :)
Arkadaşım ben 2000 lere gelirse orlardan ve alta sarkarsa agresif alicam
Bunda beklentim cok yuksek millet gulebilir ama 40.000 hedefim suanki verilere gore ama bedelsiz aciklamak kaydiyle. Ama nezaman aciklar iste o muaallak.
Genelde bu tarz kagitlar en kotu veriler oldugu zamanda ve sabit bi fiaatta yaklasik 6 ay gibi ölü pozizyonda kaldikdan sonra acikliyor.
Suan icin butun sartlar uygun gibi.cok fazla bekletecegini dusunmuyorum
Elde bimiktar bulundurmak lazim.bi anda aciklar ve elinde olmayan kesinlikle alamaz. Uçar uzaya :)
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada hersne güzel temettü verirdi ama bu sene vermedi 100 bin sermaye.Abi sende bana göre baya büyük yatırımcısın.İşbir hedef ne olur tipitip abi.
20.000 iyidi 40 falan amanhaaaaa.Gerçi bi satış haberi bi bede bedelsizz of of olurmu öyle.
Isbir benim amiral gemim. Sanirim 3 sene once keşfettim. Arastirdim inan balikesir de is arkadasim vardi mahanayla fabrikasina kadar gittim.didik ettim google amcayida .en sonunda girmeye karar verdim ozaman 100 lü fiatlardi 127 ye kadar cikiyo geri geliyo falan filan yibitasta 1575 -2100 aralada geziyodu.2 yillik bes parami cekip ilk onunla alislara basladim.ogun bugun devam bugun 330 dan bile aldim
Neyse yani mazisi öyle.
Beklentime gelince her hissenin gercekten bi tarzi bi yogurt yiyişi var
3 senelik izlenimim 5.5 yilik 100 lu fiatlar sonlanip cikis baslamasiyle.duruyo gevsiyo bir kat artiyo %35 geri geliyo duruyo sonra tepeyere tekrar gelip bi %10 gibi geri gelip tepeyi kirip bi kat daha artiyo. Ve nakaratbu sekil
Ornek 100 ler 220 ler tepe gordu 170 ler saldi sonra 215 ler 200 donus geri 400 ler.yonga ruzgari.sonra
135 lere kadar son dip yapti. Son dip olmasi sebebiyle tahtaci iyi vurdu saglam silkti. 135 ten donmesiyle artik 6-7 tepelik buyuk cikisin startini aldi
Simdi tahminim bu 330 lardan destegini alıp 3. Kez 400 leri deneyip ya haber detegi yada olagan hareketipyle 700-800 bandina atacak. Zaten o cikista tahtada fazla kimse kalmaz tamamen hakim olur tahtaya
700-800lerde ya bedelsiz ya normal piysa gecis ya is ortakligi ya istiraklerin halka acilmasi yabanci ortaklik ya 150 milyon ustu bilanco ya arazi satisi
Goruyomusun beklentileri
Iste bu tip haberlerle 1500 lere vurur.
Iste bedelsizi burda aciklarsa 5000-7000 e gelir.
Ama su 3-4 ay icinde direk once bedelsiz aciklarsa 2500 - 3000 gelir
Bedelsizden sonra hareketi devam ettirmek icin yukarda saydigim haberlerden ara ara bikacini aciklayarak ara gaz verirler.
Sade
Ce benim dusuncem bu :)SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın tipitip çok güzel açıklamışınız teşekkürlerimi sunmak istiyorum.