Arkadaslar bugun piyasalari pek takip edemedim.
MB bugun kurlara mudahele ettimi ??
Printable View
Arkadaslar bugun piyasalari pek takip edemedim.
MB bugun kurlara mudahele ettimi ??
FDOW'da zurnanın zırt dediği yerdeyiz. Ya doğrudan yukarı ve yeni zirve, ya da bir kez daha son dibin altına yani 33800 civarına bir iniş daha ve sonra yukarı ve yeni zirve.
Yani düşüncemde hala bir değişiklik yok.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayım-indikatör uyumuna göre doğrudan zirve olasılığı %49, bir dip daha (33800) ve yeni zirve olasılığı ise %51.
Dikkatli olunması gereken yerdeyiz.
Genel anlamda durum ise hala aşağıdaki şekildedir (sayımlar çok benzer olduğundan FSPX sayımını verdim)
https://i.ibb.co/Mkp9sW0/Ads-z83.png
araplar herkesi her zaman satarlar, sadece zordan anlarlar, bizdeki zoru da gördüler
abudabi gördü ki, gayrinizami harp işinin ustası olmuş türk özel kuvvetleri, libya- somali her yerde karşısına çıkıyor, işini bozuyor, bununla anlaşarak ilerlesem bana daha çok uyar dedi.. emirliklerin temel stratejisi herkesle iyi geçinmek, abd-israilin zaten köpeği, ruslarla petrol işi yapıyo, çine liman veriyo körfezde çaktırmadan, amerikalılar fark edince -benim haberi yoktu, bizim amcaoğlunun halt yemesi, hemen hallediyorum sir" falan diye kıvırıyor.. katar zaten hayatını borçlu, türk askeri desteği olmasa, öbürleri onu bi kaşık suda boğacaktı 3-4 sene evvel..
ülke olarak borcumuzun abd yada çine olmasını değil, araplara borçlu olmayı tercih ederim.. amerikalıya sana olan borcumu ödemiyorum de, işi savaşa kadar götürür, nükleer bile fırlatır.. gerçi o sana diyebilir -senin paranı ödemiyorum diye, sen ona diyemezsin.. çin de öyle.. araplara olan borç o kadar tehlikeli değil, ensesine vurur yollarsın -öbür ay kesin ödücem söz diye
Çaya badanan bisküi mi gene:rules:
Yazılarımı sildirme bak ..beni engellli listesine de alma ..haa cezai ehliyetim yok -engelliyim ,zaten kendim defalarca deklare ettim :one:..seni severim ..sayarım da bilirsin :) şakayı da severim ve ben sevdiklerime şaka yazarım ..dün, borsa dışı senden beklediğim gibi çok klass iki yazın var ..maalesef kota yetmedi ama gereğini yaparım bilirsin :)