-
Hissenin son 20 kap haberine baktım, hepside olumsuz haber. Dışardan biri hisseyi incelese, kap haberlerini görünce bu ne yaaa kabus gibi deyip , hisseyi almaktan vazgeçer.
Gözaltı pazarında ki iflas etmiş hisseler dahi bu kadar çok olumsuz kap haberi yok.
Kap haberlerini okurken kendimi bir an korku tünelinde hissettim
A1 kapital arzını nasıl iç edecekler onu merak ediyorum.
Orada da bi Ali Cengiz dönüyor.
RTA 'nin paylarını vermez umarım , çünkü glryh'de ve ıcg de ki paylarimizi dolaşıma soktu, RTA alan aynı zamanda A1 kapital almış gibi olacak. İşte bu sebeple biz de ki A1 kapital hissesini arzetmez diye düşünüyorum.
Muhtemelen A1 kapitalde sermaya artirimi yapılır ve artırılan oay arzedilir. Böylece A1 kapitalin kasasina nakit girer.
Yahutta glryh ve İcg de A1 kapitalin sermaye artırımına katılır , bu sebeple rtalb sattılar ki tahsisli artırım olursa katılma maksatla nakit sağlamış olsun icg ve glryh
-
Bi arkadaş 11 tl de gap var inşallah dönmez demişti...
Hayırlısı bakalım.
Dönüşü umarım hızlı olur
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Paraşüt açmadan iniyor mübarek
Kızamık oldu tahta
Ağır kızamık geçiriyor.. hergun kırmızı, kıpkırmızı
Parasetamol bitmiş Fransa'da ve AB de, amoksisilin grubu ilaç sıkıntısı da olmuş , hammaddesi Çin den geldiği için ve Çin'de bu ilaçlar aşırı tüketildiği için şu son Corona virüsü dalgasında, büyük Bir ilaç açığı olmuş Ab de. 3000 civarı ilaç yokmuş artık eczanelerde
Bu dangıllar , enzim de Sina yaklaştık diye bir haber yollayıp 20 den satabilirdi hisseyi.
Anlamıyorum , bu adamların yatırım uzmanı ordusu var A1 kapital isminde. Düşünemiyorlar mı bunları!!!
-
Tabana 7 kademe kalmıştı,taban yapıp rahatlasaydin bari. Niye kestiniz satışlarınızı sayın satıcılar
Alıştik zaten her gün göçmeye, 7 kademe daha düşüp taban olsa acitmazdi ki. Zaten içimizden geçti tahta, hissetmiyorum artık .
-
Glryh taban olduysa bana ne
Prds taban olduysa bana ne
Onlar %500 yükseldi, ben %100 yükseldim. Yani onlar %10 düştüğü sırada benim %2 düşmem gerekir
Endeks düşüşü beni ilgilendirmez... Endek %550 yükselirken, ben çeyrek fiyata düştüm. Endeks 2500 'e düşerse, benim 13.50 üzerinde tutunmam gerekir
Mantık dışı işlemler oluyor..
Eşegin kulağına kar suyu kaçırdınız yani
Edep ya hu!
Trade'in de bir etik kuralı vardır.
Rtacoin almadık ki biz. Coin gibi olduk valla
Alooo huuuu,,, A1 kapital arzına girmicem. Tahtasına sahip çıkmayan şirketin hissesi alınmaz. Milleti tokatlamak için arz olduğunu düşünüyorum.
Ciddi güven bunalımı var hissemizde.
Ciddi güven sarstı bu hisse
Sanırım şirketin umurunda değil gerçek yatırımcılar
Yada gerçek olan yatırımcı uzun vadeli uatirimcidir diyerek kısa vadelileri yamultuyorlar tahtada
Bilemiyorum.. lakin birşeyler dönüyor, hissediyorum
Filmin sonunu merak ediyorum
İnşaallah uzun vade de şirketin sermayesi hep böyle her yıl güçlenir artar. Ve en sonunda aslına rücu eder. İnşaallah Dünyanın gelecekte ki en cool sektörü olan bioteknoloji ''ye yatırım yaptık diye pişman olmayız
Ya nasip
-
Bugün bir haber yollayın artık sayın şirket yönetimi
Freni patlamış kamyon gibi oldu tahta
Bu düşüşler yatırım bankasına yakışır haller hiç değil.
Batırın bankası olmaya namzetsiniz.
Daha haber de gelse milletin dili yanmış, zor dostum zor .
Soros gelse anca bu tahta toplarlar
A1 kapital in sahibi şirketin haline bak... Acınacak haldesin A1 kapital
-
Kıyamam ya , syn kulyutar da isyana geldi .
Öyle kibar kibar yazılmaz ama devlet terbiyesi aldığınız belli hocam:)
Evinden barkından esinden colugun cocugundan cıksın umarım , yiyecek bir lokma içecek bir gram keyif alacağınız bir anınız olmasın umarım , sebep olanlara...
-
İsyan Yok
İsyan yakışmaz bize
Sadece serzeniş,belkide sitem ...
Prds 'u takip et bugün, niye hep düşeni takip ediyorsun sayı. RTA?
Güler taban oldu,bizim hisse kaşınmaya başladı... Sanki güler ile beraber her gün tavan yapmış gibi
Komedi izliyoruz artık tahtada
Endeks de bozuldu, düşmek için bize 1 bahane Daha geldi:)))
Yükseliş için hiçbir beklentiyi fiyatlamıyoruz, 20 küsur beklenti var.
Düşmek için 2 bahanemiz var, sonuna kadar kullanıyoruz bu iki bahaneyi
Seyre doyum olmuyor... Al yazmalı rtalb 'i