Tahta taşeronlara emanet edilmiş sanki, ne şirketle ne de faaliyetlerle ilgisi olmayan hareketler sergiliyor, amaçları nedir bilinmez.
Printable View
Eregl altın madeni bulmuş diyoralar, artık bizi ikiye katlar herhalde, bizimki de katma değerli dedi, JES dedi, Neom dedi ama hisse 60'dan 48'e düştü, hiç bir haberi fiyatlamadı, hele ki son 3 aydır tahtadaki rezil işlemlerle resmen yatırımcının canını okudular. Şirketi ve patronunu iyi tanımak için zamana ihtiyaç var, notları düşüyor
Bu arada JES sondaj çalışmalarında hiç haber yok, millet alına denk geldi bizimki kanalizasyona mı denk geldi acaba.:)
kocaerin beklentileri de çok güzeldir dostum..yalnız piyasa somut gelişmeleri görmek istiyor...işte o somut gelişmeleri gördüğümde bende muhakak kocaerde bulunmak istiyorum...her an süpriz yapabilme ihtimali var ama şu anda içimden bir ses bir kaç aylık bir boşluk olacak ardından da haberler düşmeye başlayacak diyor....o boşluğu başka hisselerde kalarak değerlendirmek istemiştim...şu anda düşüncem doğru..ama her an doğru da olmayabilir...iş bir habere bakar....
https://invst.ly/15n651
Nisan ayından bu yana hisseye giren herkes zararda, 4 ayın dibinde.
performansı üzüntü verici....aylar önce 44 civarlarından ereğliyi geçmiş ve 70 tl yi görmüştük...ardından 50 civarlarına kadar düzeltme yapmış ve tekrardan 70 civarlarına çıkmış idik...uzun süre de 50-60 aralığında kalmıştık...bu gün ise ereğli 57 tl de kocaer ise 48 tl de...gerçekten de kocaere yakıştıramadık...ama beklentileri gerçekleşmeye başladığında çok farklı ve istekli bir kocaeri göreceğimizi tahmin ediyorum...
Şirket ve faaliyetler ne kadar iyi olursa olsun yönetimin de iyi niyetli olması lazım, işleri bitince tahtayı taşeronlara, kaderine terk ettiler resmen, zaman geçtikçe yeni şeyler öğreniyoruz ama çok pahalıya öğreniyoruz, zenginliği kendilerine verenlere bunu yaparsa kaybederler.