Aracı kurum niye batsın. Aracı kurumu anca kaldıraçlı işlemler kredili işlemler batırır.
Printable View
Alçıpancı, boyacı, amele, temizlikçi gruplara girmiş oralardan aldıkları tüyorlar ile borsada al-sat yapıyormuş.
Komşum BBHT'de Baki Atılal'ı izlemiş SISE, ENKA, TUPRS, YKBNK al dedi ama kendisi KKM'ci.
Hepsinde adil bir dağıtım oldu, halka arza katılan yatırımcı sayısına, talep edilen miktara ve halka arzın büyüklüğüne göre dağıtım gerçekleşti! yani hepsine farklı oran gelmesinin özel nedenleri var!
AHGAZ...... 4.35 kat talep geldi.....%10 verildi, arz büyüklüğü..... 3.481 milyar tl
ASTOR...... 34.5 kat talep geldi.... %1.64 verildi, arz büyüklüğü... 2.625 milyar tl
SÖKE........ 118 kat talep geldi..... %0.63 verildi, arz büyüklüğü..... 581,25 milyon tl
Twitter'da video vardı.
Ali Babacan globalcilerin adamı, Davos'da bir çok devlet adamı, yönetici, iş adamı vs ile görüşmüş (belirli bir gizlilik ilkesi olabilir) fazla anlatmadı. Büyük merkez bankaları iklim krizleri için çözüm üretsin demiş. Yani büyük merkez bankalarına talimat veya akıl verecek düzeyde hissediyor kendisini.
hala şu kurum şunu satıyor bu kurum bu kadar almış...bu kadar üçkağıt bu kadar büyük dalga hala bu işi öğrenemediyseniz çok geç demektir...en az 20 kurumla pislik çıkarıyor hala bir iki kurumun pozunu saymak...satışları ben karşıladım desem onu da yermisiniz acaba...
bu arada inşallah mevcut iktidar açık farkla kazanır. böylece kolonlarını kırdıkları bina yeni sahibinin üstüne yıkılmaz ders almayıp hala oyunu veren vatandaş da oyunun sonunun tadını çıkarır doyasıya...