https://i.hizliresim.com/7yrfr0m.jpg
Printable View
ötücü medyada başlamış bazıları gene... böyle kağıt mı olur, neden düşüyor... sahi sürekli kazanabilen bir durum var mı ülkede. neden hiç kimse arada da olsa düşünmez olmuş ülkede... elbet kağıt düşecek, kalkacak, devam edecek... ama ne bekliyordun da feveran ediyorsun...
sosyal medyadaki müptezel kesinlikle çağdaş... dedikleri mesajları birbirini tutmuyor... baştan aşağı çelişki... gerçekten ne yapmaya çalışıyor mahlukat bilemiyorum. eskiden bazı hisselerde mesela ALGYO da biri vardı her düşüşte çıkar ben demiştim beni alkışlayın hakkımı verin deyip orada kendine küfür ettirirdi. milletin canı yanmış o gelip o şekilde konuşunca ne yapsın garibanlar basıyorlardı kalayı ve ceza alıyorlardı...
bu arda kuzu da shortlamış ALARKı . çok miktar olaydı iplikçi iyi yem yapardı ama sanırım dişe dokunur değil...
ülkemizde ekonomi değil tüm durumlarda mantık çerçevesi kalkmış... istenmeyen her şeyi göz altı vesilesi yapan ama kendilerine uygun her şeyi baş tacı eden bir kesim oluştu... alışveriş yapmıyorum diyeni içeri alıyorsun, hak hukuk adalet istiyoruz diyenleri tutukluyorsun, Apo bizim canımız doğum günü kutlu olsun yürüyelim arkadaşlar diyenlere yol açıyorsun... sizce de birileri izanı kaçırmamış mı...
işte bu yüzden ülkemizde ekonomik konularda yatırım yapan herkesin bir B hatta C planı olması lazım... benim gibi ALARK yatırımcısının şirketi en iyi şekilde takip edip çoook uzun yıllara sari yatırım yaptığını kabullenmesi lazım. elbet içimizden geçmekte, ALARK 10 dolar olsa bir kısmını satıp diğer yükselecek hisselere geçsek, onlar da fezaya çıksa... böyle bir dünya yok gençler ve gençmiş gibi davranmaya çalışanlar...
devir para kazanmaktan çok kazandığını muhafaza etme devri... YTD
Trump'un açıkladığı gümrük vergileri beklediğimden çok hafif.
Belki gelecekte yine gözden geçirirler.
ABD hükümet bütçesi ve dıs ticareti devamlı acık vermekte.
Geçmişte "dolar ihrac ederek dünyayı dolarize edelim" demiş olabilirler.
Bedavaya yakın finans kaynağı bulmuşlardı.
Bu ne kadar sürebilir?
Biz olsak kafadan eşit gümrük vergisi hedeflerdik.
Adam yarı yarıya demiş.
Şimdilik....
Leyla abıla 1.80 boyunda savaşçı bir Viking kızı
Bir oturuşta üç kuzu yer, yanında kayısı reçeli niyetine iki bıkmış götürür, bir semaver güneysu çayı ile kahvaltısını tamamlar.
biz uyarmıştık emma ki sakallarımız nicklerde görünmemekte... :)
aslında bu fırsatı da harcarlar ise müşteri bulamayacaklar. bu hacimlerle düşmesi perişan eder...
ve son not/soru
sn 101 bu AKyatırım alışı takası artırmamış hatta azaltmış mı? cuma günü 8,7 milyon şimdilerde 8 melyon bile değil
https://pbs.twimg.com/media/GnnOCWxW...jpg&name=large
barış yılmaz'dan
Marjlar derin, hareketler çok sert, kısa vadeciler için takibi oldukça zor.... kademesel geçişler çok hızlı...107 kırımını denemeler devam ediyor...Kırım sonrası üst kanal açıklığı 2,5.-TL.(free zone :ok: )