Ortaklar gübre senelerdir düşüyor zaten bırakında biraz dinlensin sonrasında düşer nasılsa
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Ortaklar gübre senelerdir düşüyor zaten bırakında biraz dinlensin sonrasında düşer nasılsa
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kısa vade tepki yükselişi bekliyorum ama aşağı trend sonlandı demek için erken...bilanço bakalım ne gelecek zarar dahada büyüyecek mi...en iyi çeyrek zarar geldi....her ne kadar faaliyet karı çok iyi olsada tabelada eksi yazıyor...2. ve 3. çeyrek bu sektör için ölü çeyrekler...şuda var bilançoda hep dümen çevirdiklerini düşünüyorum hep acaba olayı var...
ortak gubrf yi takip ediyorum ama soda dan sonra listeye bir tane daha hisse eklendi ttrak...bu gidişle gubrf ye sıra gelmeyecek...en azından bir 10 bin lot almak istiyorum fırsat olursa...kazan kazanı benimseyen hisseler favorim artık...
Altta küçük bi tobo oluştu 3.43 boyun çizgisi... Kırarsa yani 4H veya günlükte 3.45 üzerinde kapanışa yaparsa, 3.80 e kadar gidebilir.. Tabii bu düşüş trendi bittiği anlamına gelmez 4.65 geçilmediği sürece.
Son 1 yıllık hareketinde 5 tl den 3 tl ye kadar yabancı satışı getirdi gübreyi.
Şimdi endeksteki şişkin kağıtlardaki yabancının paldur küldür satışı ve değer kayıplarını biz 1 senedir yaşadık zaten. Şu an için gübrenin son 10 günlük hareketinde hissenin sağlam durması satışların artık bittiğini gösteriyor.
Tam tersi takaslarda yabancı ufak ufak topluyor.
Önceden endeks çıkarken hiç ayak uydurmayan hisse şimdi baya baya tepki veriyor.
Yani ben bu tezekten umutluyum artık.
ortak olaya şöyle bak derim hepsi düştü yeni hisse alacaksın...önce bilançosuna beklentisine bakarsın sektöre bakarsın sonra ucuzluğa bakarsın....bir halkbank ile gubrf kıyaslandığında örneğin...biri 2,5 fk yani para kazanan bir şirket diğeri 78 fk ile işlem gören şirket hangisini tercih edersin...ben yukarı trend başlayacaksa da endeks yine gubrf nin geride kalacağını düşünüyorum mantık bunu diyor...spekülatif hareket tahmin etmek zaten zor...bunun gibi karlı ama ucuzlamış bir sürü hisse oluştu şu durumda...şunu dersen biliyorsan şirket 200 milyon üzeri kar yazacak katılırım sana....döviz açık pozisyonu fazla onu kapatayım derken olacak karda eriyecek..
benim borsa'da bildiğim tek doğru şey var oda birileri "SAT" diyor ve kağıda giydiriyorsa mutlaka "AL"malı, birileri sürekli övüyor size "AL" diyorsa mutlaka "SAT"malı.
Önceden "AL" diyenler şimdi kağıda giydirmeye "SAT" demeye başladı. Forum ve twitter'da iyi niyetli yorum yapan yatırımcı dostu arkadaşların olacağını hiç sanmıyorum.
Sübliminal SAT derken alttan alttan başka kağıtların reklamını yapanlara da dikkat etmek lazım. Yılana sarılayım derken kendimizi timsahların arasında bulabiliriz.
Ortak peki gübretaş almayın kötü diyen aracı kurum varmı veya bizler hariç gübretaş almayın diyen by lar varmı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.