Bu hisseyi 3 aydir bekliyrum maliyettim 3 benim. 2.90 lar gelsin satacagim. Al sat yap maliyeti dusuruyoruz fakat bir atak daha yapsin bana yeter maliyetimi kurtarayim
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu hisseyi 3 aydir bekliyrum maliyettim 3 benim. 2.90 lar gelsin satacagim. Al sat yap maliyeti dusuruyoruz fakat bir atak daha yapsin bana yeter maliyetimi kurtarayim
Inşallah dedigin olur Beytullah çok çektirdi bu spek bize !!!!
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vallahi oyle cok cektirdi. Hersey nasip. Btc yatirmis olsaydim. Simdiye en az 4 kati olurdu. Nasip degilmis
Bilemeyiz ki neyin 4 katına çıkacağını :(( bununda öyle almadık mı 5ler 10lar konusuluyidu herif bize 1.66 yıl gösterdi :((bugün satayım dedim telefon elimde 2.24ten verecektim polis yakaladı elimde telefonla araba kullandigimi görünce bide ceza yedik üstüne kağıdında satamadik 2.24 ten bi o kadarda bekletti polis beni ,dukkanida geç açtık kısmete bak :) mipaz allak bullak etti beni
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sendeki nasip mi diyelim.Kismetmi diyelim. Sansizlikmi diyelim. Ama soyledigin dogru yil sonu hedefi en az 5 bunun.1.66 gosterdiler herkese biktirdilar herksi.Satamadin da vardir elbet bir kismet.
Var bisey kardesim bende cozemedim=)
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.