İşim var akşama patlicanları hazırlıyorum gel.
Printable View
İşim var akşama patlicanları hazırlıyorum gel.
Tabi olayın özü şu:
Döviz kuru biz istiyoruz diye yükselmiyor.
Bunu küfürbaz da biliyordur.
Canları sıkılıyor doğal olarak.
dusuk dolar yuksek faiz ile bi noktaya varamazsin, yuksek kur dusuk faiz iyidir, faiz altinda eziliyor sirketler , dolarin olmasi gereken degerine gelip piyasanin isine gucune bakmasi lazim, dunyanin en yuksek 2. faizini verip dolarda yukselmeye endise ile bakanlar sadece ve sadece diger sayfada yazan troller gibi bi bktan anlamayip ahkam kesenlerin isidir..
seytan diyor agzina geleni yaz , cumadan yeni ciktim bos yere gunaha girmeyeyim simdi..
neyse diyelim ; anlik: 5.5718
Kendileri dolar alıyorlar başkaları da alıp kazanmasınlar, önlem almasınlar istiyorlar sanırım...
valla artık dolar iflah olmaz.bağırmayla çağırmayla da geri gelmez..biz bir çin değiliz almanya değiliz..
Ayni soruyu bugün bir daha soralim essek yada essek sahibide kafa yorar belki . Tam 23 haftadir bu ülkede birileri tl lerini dth ına ceviriyoor ama hiç kimsede çıkıp siz ne yapiyorsunuz. Bu ülkede bu kadar dolar yok yarin bu para sahiplerinin %20 si bile biz paramızı istiyoruz verin dolarlarımızı eurolarimizi deseler vermek mümkün değil yapmayın etmeyin demediler.
Neden?