bende seçimden sonra banka iştirak kağıtlarını almaya başlar gibi izlenim aldım.
Printable View
ağır abi.. ereğlide 10.28-10.40 hareketi yaptık...burada 0.95 den aldık 0.96 a hala satamadık....demekki bundan daha çok kazanacağız...cins bir kağıt..
bu kağıtta piramit yat.dan oynayan arkadaşa helal olsun... buraya dükkan açmış, hergün en önce onun malı geliyor,en öncede onun malı gidiyor..muhtemelen ufak yat. şirketinde emirlerin az olmasından dolayı galiba...i.t.nın adamıdır belkide..
Kabahat imkb de, adamlara özel hat kurmuş, ilk onların emiri gidiyor, öncelikli yani, küçük yatırımcı eziliyor, adamlar arkadan geliyor önüne geçiyorlar, kolokasyın deniyor galiba, adamlar garanti para kazanıyorlar, bundan 2 sene önce yoktu bu sistem, bizde para kazanıyorduk, şimdi bunların girdikleri tahtalar iflah olmuyor.
kimi kime şikayet edecen, gerçi yine de yazacağım şimdi. İMKB binlerce dolara satıyor bu terminalleri, ama haksızlık oluyor, ben akşamdan kuyrukta beklerken o açılışta hemen öne geçiyor, torpilli yani. Dünyanın en kötü borsası ve yönetimi.
http://www.borsaistanbul.com/urunler...yon-hizmetleri
To:colocation-marketing@borsaistanbul.com
Jun 22 at 11:22 AM
İmkb bir miktar para kazanıyor bu hizmetten, anlıyorum, ama serbest rekabete, yatırımcı haklarına aykırı bu hizmet. Yıllardır İSGYo, tskb gibi hisselerde günlük al-sat yapıyorum, ben akşamdan kuyruğa giriyorum, bazı aracı kuruluşlar, açılıştan biraz önce emir giriyor, ben kuyrukta beklerken önüme geçiyorlar. İllk onların işlemleri oluyor her defasında, torpilli gibiler. Bu ve bunun gibi nedenlerle borsaya kimsenim inancı kalmadı. Lütfen kaldırın bu haksız uygulamayı.