Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster 😀😀😀😀😀 Dilin pek keskin Hayir acc defansif arti 2 olmasi pek onemli degil Defansif hisse fon mu olur üstadım :)
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Benim dediğimi kesinlikle yapmayacaklarını bildiğim için. Emmi zehir gibisin valla😃😃
Alıntı: Originally Posted by admustafa Defansif hisse fon mu olur üstadım :) İstediği kadar defansif olsun, kontrataklarda gol yiyorlar zaman zaman
Alıntı: Originally Posted by admustafa Defansif hisse fon mu olur üstadım :) Var ustadim Acc Hemde oyle defansif ki Bist 1.5 yapinca 0.01 getiriyor 😃😃😄
Alıntı: Originally Posted by Webster Var ustadim Acc Hemde oyle defansif ki Bist 1.5 yapinca 0.01 getiriyor Elinde ACC olanlar BİST düşsün ümidiylemi yaşıyorlar yani.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Elinde ACC olanlar BİST düşsün ümidiylemi yaşıyorlar yani.:) Hayir ustad Bistin arti 5 yapmasini bekliyoruz Acc o durumda 1 yapar
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi zehir gibisin valla���� Özü itibariyle News'ü seviyom. Üçgeni çok kullanmasa bir de.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Özü itibariyle News'ü seviyom. Iste bu sizinle ayni kisi olmadigimizin kanitidir Ben zerre hazetmiyorum