Alt kademeler fazla dolu.. KY sıraya girmiş olamaz.. muhtemel kendi lotları.. kendi lotlarını alarak yükselttiler şimdi de kendi lotlarını satarak geri çekebilirler.. ağa takılan yüzde 20 ganimet olur.. YTD
Printable View
Alt kademeler fazla dolu.. KY sıraya girmiş olamaz.. muhtemel kendi lotları.. kendi lotlarını alarak yükselttiler şimdi de kendi lotlarını satarak geri çekebilirler.. ağa takılan yüzde 20 ganimet olur.. YTD
Buffet ın bir lafı var.bir şirkete herhangi bir fiyattan yatırım yaparken bu fiyata bu şirketin tamamını bana satsalar alırmıyım diye düşünün diyor.1.02 den bu şirketin tamamını alacak paranız olsa alırmısınız.Asıl soru bu yoksa kağıtdır indirirler de çıkartırlar da önemli olan bu şirket kaç para eder.Sizin değerlendirmeniz doğruysa para kazanırsınız yanlışsa kaybedersiniz:))))))))
Elbet bu borsayı yatırım olarak görenler için günlük al sat trade falan ayrı bir dünya,o dünyanın dinamikleri farklı,teknikçilerin dünyası keza öyle çok farklı.Ben temele inanırım bilançoya inanırım.
İnşallah bu hissede temel analiz çalışır.. iki haberle tavan da olur taban da olur.. öyle bir hisse bu.. patron hissesi.. Buffet haklı da kim bu patrona güvenerek tel kafese girer.. burası bildiğin kafes Soros bu kafese girer mi? Girmez.. Bu hissede hayallere kapılmaktan Allah a sığınırım YTD
Valla sinpaş trgyo işgyo özakgyo bunlarda da patronlar vardı işgyo dışında bence hiçbiri bizimkinden farklı değildi ama hepsi uçtu gitti.Patronlar engel olamadı veya olmadı kimbilir belki de bunda da öyle olur.Bunu satıp da ne alacağım ki en ucuz kağıt bu işte.Bedelli ayağına bir tezgah çevrildi düşüş ondan dı e bedelli olayı bitti şimdi mükemmel bilançolar gelecek.Buffet bence bu kağıdı silme toplardı.Ortada lot falan bırakmazdı bu fiyatlardan.Bizde uyduruk cem okullu koca petkimi dohol ü sallıyor buffet bu kağıdı çerez niyetine yer tüm lotları toplar ondan sonra patronlara gülerdi bence:)))))))))
Borsa biraz da hayal işidir sn tahminci zamanında hayallerimizden erken vazgeçmeseydik pek çok kağıt bizi şimdiye zengin etmişti.Eminim sizin de öyle kağıtlarınız olmuştur.Ha arada kabuslar da oluyor ,borsa ondan güzel zaten,her an her şey olabiliyor aynı hayat gibi:)))))))))))
Aslında sizin tarzınız farklı ve kendi içinde mantıklı,gördüğüm kadarı ile para da kazanıyorsunuz.Ama bakın ben de savaş olmasa kendi tarzımı bozmasaydım 0.86 dan yüklü dalmış ve şu anda kara geçmiş bile olacaktım.Bu haliyle bile baya para kazanarak çıkacağımı düşünüyorum.Kısmet artık.Gerçi hala içerdeyiz ama mesele değil malum bekleme süresi benim yöntemde sonsuz olmalı:))))))))))