Belli olmaz belki de zarar yazarlar😄
Printable View
Perşembe günü ( tatildi ) qnb '' hesabınıza 3500 tl. para girişi olmuştur '' diye sms atmış. Girdim internet sayfasına kendi para piyasası fonuna - alış- girdim. Alındı ve hesabıma geçti. Sonra TEB mobile girdim 1500 tl. kendi fonuna alış emri girdim ama '' olmaz dostum, bugün tatil. İşine bak '' dedi.
Bugün öğle QNB den aldığım , hesabımda olan FI5 fonuna satış verdim . Aldığım fiyattan satıldı. Yani beni kandırmış banka. Ben de para transfer tuşuyla - bakiyenin tümünü gönder- yaptım. Herkes öpecek bir yanak, dudak arar olmuş.
CDS 380, ama S&P500 -%0,45. Bence yarın Kub ekşi getirebilir. Gittik TFF aldık. Hata mi yaot bilmiyorum. Bundan sonra amerika borsasi duser mi?
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru diyorsun benim işim hep şansa kalıyor hep de zarar ediyorum, özellikle yeni çıkan değişken fonlar aldıktan sonra hep zarar ettiriyor, tabi uzun süre bekleyince belki çıkarlar ama neye yarar, değişken, karma, eurobond ve emtia fonlardan uzak duracağım, gerekirse altını gram, doları nakit olarak alırım, bunun dışında ppf ve özel borçlanma fonlarda bekleyip sadece borsa düştükçe hisse fonlardan biriktirim.