Eklenmiş.17. Madde yazıyor.
Printable View
Bu Genel Kuruldan bişey çıkarsa 16. Maddeden çıkar.. TTK 376. Madde şirketin borca batık olması durumu... Teknik olarak iflas bir nevi.... Bunu iyileştirmeye yönelik tedbirler/kararlar almak gerekiyor... Kabaca bir araştırdım, genelde en çok sermaye artırım yoluna gidiyorlar... Bazen sabit kıymetlere amortisman ayırmaktan ya da faiz, kur farkı gibi hesaplama yapmaktan vazgeçiyorlar... Bu bize uymaz , sabit kıymetimiz yok... Nasıl bir karar alacaklar göreceğiz, en mantıklısı sermaye artırımı ve artırılan kısmın yeni bir ortak tarafından karşılanması.... Bu yolla M.Ö nün pay oranını da düşürebilirler, şirket açısından bir taşla iki kuş vurmak olur...
''Eski varlıkların satışından elde ettiği ve fon hesaplarında bulunan gayri menkul satış karlarını sermayeye eklenmesi için gerekli çalışmaların yapılacağı''
Bu artık işin sonuna geldiklerini bunun da farkın da olduklarını ya batacaklarını yada çıkacaklarını anlatıyor bence. IŞIK GÖRÜNÜR BELKİ..
Neyi var ki satıp ekleyecek. Eğer var da söylemiyorsan vallahi darılırım Cengoya. Biz ortak değil miyiz. Mal saklamak da ne oluyormuş. Ama ben yine de bunda para olduğunu düşünmüyorum. Beş parasızın teki gibime geliyor. Eminim o 99 hareketini de borç harç ya da birşeylerini ipotek ettirerek yapmıştır. Ha yok parası vardı da hisseyi bunca yıl süründürdüyse o zaman da iyi vatandaşların önde gideniymiş demekki.
Bulsun bir BABAYİĞİT o da kurtulsun biz de..
Sermaye artırımı yapıp Mahsun'un paylarını düşürse bile ben Mahsun beyin bunun altında kalacağını sanmıyorum. O da illaki bir güzellik düşünecektir. Bir de bu artışın bize katkısı ne olacak. Hisse fiyatı nasıl etkilenecek.
Mynetteki manyak 1 saat önce yazdığı mesajda 120 bin lot daha aldığını duyurmuş, cuma günü de 150 bin aldığını yazmış :kahkah:
O balataları sıyırmış ya. Pek dikkate almamak lazım