Printable View
Alıntı: Originally Posted by bensattımgitti Şahsiyetli kudretli patron murat Güler'in elinden kimse bişey alamaz . Ancak murat güler ele verir.... oldukça düzgün bir cevap,yakışana...
Alıntı: Originally Posted by hürriyet değişen birşey yok,kuvvetli bir yatırımcı çıkıp mg nin elindekileri alıverse... başkası ancak 1/3'ni alır! Adam da imtiyazlı pay var!
http://share.matriksdata.com/share.a...10271855411375
NERDESİN FIBONACCI ? ELMA DERSEM ÇIK ARMUT DERSEM ÇIKMA !! armut :)) sonsuza dek armut :))
Alıntı: Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI NERDESİN FIBONACCI ? ELMA DERSEM ÇIK ARMUT DERSEM ÇIKMA !! armut :)) sonsuza dek armut :)) Dedim ya fişi çektim..[emoji11] SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI unutma sermayesını 100 mılyona cıkardı--murat o parayı kaç takla attırmıstır bu donem gorecegız.. sermaye artırımının meyvesını bu donemde gorecegız.. 6 aylıkda yokdu.. paranin yarisi ile gayrimenkul aldi
Alıntı: Originally Posted by FİBONACCİ Dedim ya fişi çektim..[emoji11] SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. takarlar o fişi fibonacci, alırlar adamın aklını,, söylecekler bıttı tabı, sende haklsın, ne desen çıkmadı !
Alıntı: Originally Posted by hayek paranin yarisi ile gayrimenkul aldi murat o gayrımenkulu kredı ıle almıştır. hayatta nakıt harcamaz. fazııde gıder yazar şırketee