18-29 amayıs arasında yatırım finas 80 m lot satmış!
Printable View
18-29 amayıs arasında yatırım finas 80 m lot satmış!
Virman yaptı dostum bunları, virman yaptığı kurumlar satarken bir kısmını tabanlardan geri aldı tabanı bozuyomuş gibi yaptı bozdu geri taban oldu millete o arada dağıttı malı derken kaç takla atıldı. Yarın sabah haber gelmezse bu bilinmezlikle yine çalkalayacaklardır. Bana en mantıklı açıklama Niğdedeki yeni fabrika için kaynak yaratması gerekiyordu ve sattı gibi geliyor, hepimiz için iyi haber gelir inşallah.
Oyun içinde oyun.Tahmimce patronun bildiği bir şey var.Giden lotlar kime gidiyor sizce...Karşılıklı anlaşma mı var acaba.Bu krizde düşmesi ilginç...Parsanda da aynı şekilde hızlı bir düşüş yaşadı ama tekrar aynı seviyeye gelmesi zaman aldı.Aklımda deli sorular Tukaş ın satılma ihtimali var mı veya yabancı bir ortak gelebilir mi?.....İlerde göreceğiz bakalımmm.....
Aklıma bir oyun daha geliyor onuda paylaşayım, bu Cem okullu elindeki lotlari farklı kurumlara dağıttı ve satabildigini sattı ky ya , kalanı da değişik üç beş tane kurum üzerinden kendi yandaşlara aldırdı, elinde toplu olan hisseleri halka arz ettikten sonra SPK bunlara şubattan Mayıs 14 üne kadar ceza vermişti üç ay brüt ve internet yasağı, şimdi bu son yaptığı işlemden dolayı da SPK dan büyük ceza alacağını bildiği için,mesela ne cezası internet brüt yasağı yine birde elindeki lotlara işlem yapmama yasagi yani mesela 6 ay borsada işlem yapmama yasagi geleceğini bildiği için elindeki satılmayan kalan lotlari yakın çevresine dağıttı ve ceza gelene kadarda satacak ,muhtemelen cezalarda dediğim gibi brüt internet tek emir ve işlem yasağı hem elindeki lotlara hem kendisine bunlar,onun için virmanla sattı ve dağıttı kalanıda farklı hesaplara. Adam şeytan , düşerken bile devre kestirmedi hepsini hesap etmiş. Haftaya işi bitince SPK bu cezaları verir hissede 6 ile 8 arasında sürünür durur. Okullularda istediklerini almış olur. Bizde soyuldugumuz ile kalırız.hepsi bu. Başka da bir mantıklı durum kalmadı ,tek mantıklı olanda bu.adam bunu yaptı.
Arkadaslar sizi gorunce uzun yillar once girmedigim ve tukasa 10 tl gibi yakalaninca forumlarda ne oluyir diye bajinca yardimci olurun diye girdim
Ben bu hisseyi ilk kez aliyirum dikkatimi cekme nedeni bi ustad denen hiyarin kafama girmesiydi ...bu hiyar twitterda bir grubun okdugunu adinin hasan mese oldugunu diger adi borsa66 ve tukasi 17.* Leere bu grubun cikardigini soyledi spekulatif olarak bu grup hala telgrda ve bende bu grubu izliyorum ne yumurtlayacak diye baska bi hisseye girecekler 12 bin civari uyesi ioldu keriz avindalar anlicanuz operasyon yedi bu tukas zikimi nerden doner bilemiyorum tek bildigim 17 den dusunce bende sizin gibi buralardan doner belki diye girdim buna ama isin anahtari bu hasan mese adli twitterdaki zati muhteremde diger adi borsa66 bilginuze...
İsin bir diger kotu yani su hisse duserken mudahale etmeyen spk ky korumak icin (cok sever bizleri) hisse dipten donunce brut takas vs gibi kisitlama getirir balli kaymakli olur gelde bu ulkeye ve hisselere yatirim yap tam soygun nitelikli...
Hasan mese 17.40 da tukas satin dedi yanlisin var. Git iyi arastir bakayim.
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.