Evet ama Sende mi derken Hangi maksatla soruyorsun bi şeymi demek istiyorsun
Printable View
Evet bişey demek istedim.
Ne demek istediğimi söyleyeyim kardeşim
Rizeli28 gibi sizde arkadaşlara karşı ukala paylaşım yapmaya başladınız (Belkide Rizeli28de sizsiniz)
Burası sizin babanızın sayfası veya Rizelilere ozel bir sayfa degil kardeşim.
Hisseyi 10lardan buraya kadar taşıyıp sabreden arkadaşlara karşı sat gidin, çek git gibi tavırlar sergilemeyin.
Insanları kırmayın, üzmeyin.
Paylasimlariniza dikkat ediniz.
(Amacımda tartışmak degil, sadece uyarmak)
Vesselam
Taşıdıysan taşıdığın hisseye kar ettiğin hisse sayfasına başka hisseleri reklam etmek yoruma açmak ne kadar doğru? Ben 2 yıldır bu hissedeyim 3. Temettümü alacağım burda duracak kişilere saygın olsun. Kimseye ukala konuşmam yok ama burda başka hisse tartışılmasına tahammülüm yok. Bozmayın sayfanın düzenini. Tartışacağım bir hisse varsa gider orda yazarsın. Anladın!
Hisse duserken bile sayfada bu kadar kavga yoktu [emoji2][emoji2][emoji2]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hissse magazine dusmeden yani,, taksi yada Bakkaklda birbirine sormadan insanlar ,, bunlarin duracagi yok sanirim .. Şişman kadin Sahneye cikmadan sow bitmez mi diyorlardi ??
Hayrilisi bakalim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam şöyle anlatayım, bir galeriniz var, gittiniz galeri olarak, birde oto yıkamacıya ortak oldunuz. Oto yıkamacı 10 lira kazanıyor, galeriniz ise 20 lira zarar ediyor.
Ortak arıyorsunuz. Galerinize kimse ortak olmak istemez cunku 20 lira zarar eksi 10 lira yıkamadan gelen karınız var. Totalde 10 lira zararınız oluyor.
Ama oto yıkamacıya ortak ararsanız herkes ortak olmak ister. Cunku 10 tl kar eden bir işletme.
Bu işletmeleri ne kadara kurdugunuz çokta önemli değildir. En önemlisi kardır. Pd/dd nin aslında hiçbir şey oldugunu araştırrısanız heryerde okuyabilirseniz mesela. Dediğim gibi aslolan surdurulebilir kardır.
Bugun vesbe yi şirket kime satmak istese, borsa değerinin cok ustune satabilir. Çünkü vesbe kimin sahipliğinde olursa olsun surdurulebilir kara sahip bir şirkettir.
Saygılar.
Benzer cevabı vermiş sayın balıkadam. Görmeden yazdım kusura bakmayın.
Saygılar.