Piyasa isbank almaya başladı acaba anket sonuçları mı var
Printable View
Piyasa isbank almaya başladı acaba anket sonuçları mı var
kuruttu on...bu...çoc...u hisseyi ...inşallah kendide kurur.
geçenlerde bir banka aracı kurumunda çalışan ve malum ibnrnın işlerini yapan biriyle tanıştım..söyledikleri çok vahimdi.. en az 15 aracı kurumdan çalıştığı , kızlarının ,damatlarının ,oğullarının ,yeğenlerinin üzerinden işlem yaptığını söyledi...isgyo da eminim %80 işlem hacmini kendi yapıyor. bunun yatacak yeri yok...isgyo bende 1998 den beri portföyümde var...bu ib.. gireli 3 yıldır kurudu...dilerim ALLAH 'dan onun cezasını verir....
Bu biraz bana ağır geldi. Kağıtdan ziyade vatan, devlet ve millet için deseydiniz daha doğru olurdu gibime geliyor. Evet bende zarardayım. Ama borsada para kazanmak kolay değildir. Hele sizin benim gib ky için hiç değildir. Çelik gibi sinirlerin olacak. Çelik gibi sabrın olacak. Ama asla menfaatin vatanın, devletin ve milletin önüne geçmemelidir. Belki bana kızacaksınız. Şimdiden özür dilerim. Ama gerçekten çok yanlış bir düşünceydi sizinki. Saygılar
Ytd
Dikkat ederseniz kimin gelmesinden ziyade kağıt için hayırlı olsunda kim gelirse gelsin olayını eleştirdim. Ama şu kadarını yani duymak istediğinide belirtmekte sakınca görmüyorum. Ben ATATURK ‘ün chp sini özlüyorum. Nedeni ise hdp ile iç içe oldukları için. Saygılar