Sanırım eskiye rağbet artacak..
Printable View
Sanırım eskiye rağbet artacak..
Hayatımda ilk defa bedelli hisse aldım .Bu durumda bedeliye girmismi oluyorum.10 000 lot diyelim kadar Uşak aldım .1.53 den 0.66 Uşakr aldım 10.000 lot diyelim
bu durumda ben para yatırmak zorunda mıyım.Bugun aldim
VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok reıs ne yaptın ruchan tahtası kapanacak dıkkat et.. Kapanmadan satmazsan elinde kalır silinir senetler.. Para yatırması gerekenler bölünmeden once alanlar yanı sen bu durumda 10000 lot eski alıp 10000 lot rüçhan alıp katılamazsın bedelliye. Bölünmeden önce hısse alanlara rüchanlar tanımlanır... Tahtada A1 var dıkkat et ben bugun zararına kaçtım.. A1 in tahtası malum sıkıntılı olur...
Öyle şey olmaz bedellıye katılacak olanlar bölünmeden once alanlar.. Düşünün hem rüçhan tahtasından parayla senet alıyorsunuz hemde bedellıye katılmak için şirkete para veriyorsunuz öyle şey olmaz.. Bedelliye katılıp para verecekler öncesinde alıp adlarına rüçhan tanımlananlar.. Zaten sn kahramanın hesabında bölünmeden önce tanımlanan rüçhanlar yoktur..
Arkadaşlar sonuç ne şimdi sagolunVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani bu durumda ben bugün girdim Rüçhan tahtası kapandigina göre bedeliye para yatirmayacagim
hisse 1.52 ve Rüçhan 0.63 kapattı 25 Haziran'da bu fiyatlarda kalırsa hisse 1.52+0.63 olup 2.15 mi olacak hisse böylece para yatirmayacagim.
VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.