Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Iste bu sizinle ayni kisi olmadigimizin kanitidir Ben zerre hazetmiyorum İki nick alıp bir nickiyle diğerine küfredenler bile var üstad. Bence News de bu işe yabancı değildir.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 İki nick alıp bir nickiyle diğerine küfredenler bile var üstad. Bence News de bu işe yabancı değildir. Benim en merak ettigim john dutton kimin ikinci nickiydi 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Benim en merak ettigim john dutton kimin ikinci nickiydi Mert alo orda mısın? Seni keklemeye çalışıyoz. Koş aslan parçası.
Alıntı: Originally Posted by Webster Benim en merak ettigim john dutton kimin ikinci nickiydi Evet o ne oldu yazmıyor artık. TCD eleştirileri iyiydi.
Gelenin gidenin çok webster: Bu sayfa 8,454 defa ziyaret edildi
News kendi sayacını gizlemiş.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Gelenin gidenin çok webster: Bu sayfa 8,454 defa ziyaret edildi Emmim beni siz var ettiniz Sukranlarimi sunuyorum
Alıntı: Originally Posted by myfinans Evet o ne oldu yazmıyor artık. TCD eleştirileri iyiydi. Dutton deyince dut, dut deyince tutti furitti aklıma geldi.