Hiçbir uzun vadeci bu haberden memnun olmaz ve sanıyorum hepsi senin sorduğun soruyu soruyor şuan.
Ama şu var ki bulduğumuza bile zorla çöküyor adamlar , yenisini bulsak dahi ona nasıl güveneceğiz.
Printable View
Bence Galip in kağıtları ''muhteşem'' (trampın ifadesi ile) uzun vadeli, iş bankası gurubu gibi, hem potansilli, hem temettü veriyor hemde bedelsiz, yetmezse çeyrek altın takviyesi yapıyor, her ne kadar şirketlerin sahibi olan kendisi firarda ise de olsun son derece güvenilirdir. :oleyo:
geyik haaaa
Yahu Dimitri, "seni unlu yapacagim" demistim vaktinde. Ben sozumu tutarim. Listeye de 1 numaradan soktum yani! Parodi amaclidir, kizma hemen.
Benim uslubumda birsey yok, ama bunun gazcisi travma gecirtti bu topikte 2 sene kuzucugula buzagiciyla. Onun dostu benim dusmanimdirdan hareket etmek zorunda kaldim. Ne oldugunu bile unuttum.
Kalbimi kirdiysam ozur diliyorum, karin bol olur umarim diyeyim. Grup icin guzel bir gelisme bu.
https://i.imgyukle.com/2019/08/14/oVdj1v.jpg
Bu sayfada Sodayı aldigim gün sizinle paylasmistim,Genel ortalama 5700-5800-5940 pacal olarak uzun vade icin topladigim hisseyi bugun 7020 tl den verip 13850 den thy larina gectim.Satis sebebim sise cam ve diger istiraklerine gore orta uzun vadede daha karli buldugum sodanin bu birlesmeyle sise camin bu karliligi yakalamayacagi endise
pasta atabilecek arkadaş var mı?