Valla kısa süre önce kısıtlı sermayem var yardım edin senet söyleyin de alayımdan
profesyonel borsa yorumcuları tabirlerine geçiş hayret verici.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Valla kısa süre önce kısıtlı sermayem var yardım edin senet söyleyin de alayımdan
profesyonel borsa yorumcuları tabirlerine geçiş hayret verici.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
olabilir mi ?
https://i.hizliresim.com/IaDppI.png
Öğrenme çabası içinde olan biri olarak kendimi profesyonel olarak hiç bir zaman lanse etmedik.Tam tersine öğrenme gayreti gösteren bir öğrenci olarak izah ettik.Yeterli bigimizin olmadığını ısrarla söyledik.Paylaştığımız teknik formasyonu borsaya yeni giren arkadaşlara katkı olsun diye paylaştım.Kötü niyet bunun neresinde var.Kopyaladığımız bazı yazıları kimden kopyaladığımızıda yazarız.Yatırım tavsiyesi olmadığını ısrarla söylüyorum.Okuyorum, araştırıyorum, öğrenmeye çalışıyorum.Öğrendiklerimi burdaki forumdaşlarla paylaşıyorum Kötülük bunun neresinde var?Bir sene önce Sermayenin %80-90 kaybetmiş biri olarak çok kes yazdım.Çelik Çomak hocam cesaret ve umit aşılarak bu işi öğrenmenin gayreti içine girdim.Çelik Çomak hocam izin verdi diye yazıyorum.Yoksa bizde sizin gibi Kısa yatırımcı ve çorba parasını çıkarmanın peşindeyiz.Burdaki herkes bilir benim çaylak olduğumu .Eleştiri mahiyetindeyse kabulumuz.Saygılar sunuyorum.
Borsada tecrübe ve şans önemli. Ancak kişi hangi konuda emek harcıyor gayret gösteriyorsa Allah o konuda yolunu açıyor kişinin.. Esma Hanım bu konuda örnek..
Nazar değmez inşallah, Allah herkesin kazancını , bereketini artırsın...
Karşılıksız olarak paylaşım yapan herkese çok teşekkürler..
Ben uzun yıllardır borsa ile ilgileniyorum ama kendimi geliştiremedim..
Buradaki arkadaşların başarılarının devamını diliyorum.
Endeks EMA 20 olan 1538 ve Tıllson 1542 üzerinde kapanış yapması olumlu.Çarşamba günü Pawelın ne diyeceğide önemli olacak PPK toplantısından önce.
Allah cümlemizi dostdoğru yolda yürüyen kullarından eylesin İnşaAllah.Her daim Allahın rızasını gözeten kullarından olmak için gayret ettik.Çelik hocama bu dünya meşgalesinde çorba parasını çıkarma uğraşında bize kattığı katkılarından dolayı ALLAH razı olsun.Hocamın desturu alarak yazıyoruz.Bazi bilgileri paylaşırken Hocamdan ve bilgisi olan arkadaşlardan yanlışlarımı düzeltmelerini rıcasını sürekli yapıyorum.Bende Hocamdan ve sizlerden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.Allah sizlerden razı olsun.