Printable View
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu Avatarında da Webster var valla Size rakip geliyor üstadım. Acaba boyu kaç 1 60 ise eyvah... Boyu da kisaymis ben gibi Bir de ustune ustuk yazilimci
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu üstad arkadaşın kaydı yapıldı. myfinans üstada 200 TL eğitime katkı payı yollaması gerekiyor. regal üstada beden eğitimi hocası olarak 50 TL spor parası verilecek. imzalarsanız okula kaydı yapılacak. Online eğitime geçtik Tablet falan almamız lazım 200 kurtarmıyor şöyle 500 civarı ateşleyiverin.:)
Alıntı: Originally Posted by Webster Boyu da kisaymis ben gibi Bir de ustune ustuk yazilimci Siz şu dövmeli kol fotoğrafınızı bir daha paylaşın da görmeyenler görsün. Hiçte 150 falan gibi durmuyor boy:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Siz şu dövmeli kol fotoğrafınızı bir daha paylaşın da görmeyenler görsün. Hiçte 150 falan gibi durmuyor boy:) Ustadim 150 kol boyu diyeyim o zaman 😀
Alıntı: Originally Posted by myfinans Online eğitime geçtik Tablet falan almamız lazım 200 kurtarmıyor şöyle 500 civarı ateşleyiverin.:) Dediniz ve secimi kaybettiniz Apoletlerimi vermem 😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim 150 kol boyu diyeyim o zaman Tamam anlaştık o zaman:)
FED kararını bekliyoruz. Az sonra...
Alıntı: Originally Posted by Webster Boyu da kisaymis ben gibi Bir de ustune ustuk yazilimci Manavım üstadım. Ayrıca yeşil parkam vardır. Dostlar bana chuky derler.