Bence 6 larda bile gezinir, hurgz da 1.60"larda, bende oyle dusunuyorum. Hurgz var, Dgzte yok hisse olarak sahsimda, ama malumunuz durumumuz birebir ayni.
Printable View
Bence 6 larda bile gezinir, hurgz da 1.60"larda, bende oyle dusunuyorum. Hurgz var, Dgzte yok hisse olarak sahsimda, ama malumunuz durumumuz birebir ayni.
Yüklü malınız varsa ve komisyon oranınız yüksekse tabiki cagrida vermekte fayda var. Ben 100.000 tl ye 20 tl komisyon veriyorum. 250.000 tl lik malım var. 50 tl komisyon yapar. Çok onemli değil.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Komisyon bankalarda binde 1, gunlukcu olmayanin komisyonla isi olmaz, canini sikmaz adamin, 50.000e 50 lira.
An itibarıyla 4,58 X 1,35074 = 6,19 çağrı fiyatına ulaştık. 5,47 ile başlamıştık sürece. Doların artışından ilave %13 daha kazanmış olduk.
Bu kurun garantisi yok maalesef şimdilik tek kıstas 16 Mayıs TCMB kuru - 4.4581
4,4581*1,35= 6,02
Nedense bu rakamdan daha yüksek bir teklif geleceği algısı hakim bende inş öyle olur.
Kurların öngörülemez olmasından ötürü 4 gün içinde gelecek olan teklifte muhtemelen şöyle bir cümle olacaktır; SPK onayını müteakip fiili çağrıya başlanılacak günden bir önceki günün merkez bankası USD alış kuru fiyatı çarpanıyla hesaplanan tutarın, teklif edilen tutarı geçmesi halinde oluşacak farklar, çağrıya katılacak olan yatırımcıların hesaplarına ilave olarak yatırılacaktır...gibi bir cümle