Tekkeyi bekleyen çorbayı içer 4.10 🕺🕺🕺yeter Allah bereket versin
Printable View
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer 4.10 🕺🕺🕺yeter Allah bereket versin
Şimdi de 4.03 oldu aşırı sığ benim komisyon yüksek olmasa çok oynayacağım benim icin sığ işte dayı. Sen gelsen iş yapamazsın sen yüklü gelirsin. Ama karınca kararınca bana yeter.
GÜZELLİK YARIŞMASI
Tortumlu patika yoldan giderken ayağının altında bir şey hisseder ve basmamak için çeker ayağını bakar ki bir kurbağa. “Ula” der kendi kendine, “günahtır embele alım çenara koyımda ezilmesin.” Meğer kurbağa cinmiş.
Kurbağa kalkar ve bizim Tortumluya der ki; “Oçi sen beni ezmedin sen temiz gebli adamsan, dile benden ne dilersen”. Bizim Tortumlu adamın ufku da dar yani, birden bire "dile benden ne dilersen" gibi bir vaatle karşılaşınca; “ula diyir önümüzdeki hafta en güzel eşşeç yarışması var. Yarışmanın ödülleri güzel. Ano benim eşşeci güzelleştir de yarışmayı gazanım”. Ey der cin madem dileğin bu getir eşeği. Tortumlu eşeği getirir cin bakar ki, eşeğin bir kulağı kesik, kayış yerleri kurtlanmış, kuyruğu golliğ, bir ayak topal. Cin Tortumlu'ya, “ula” der “dilecen yazık ambunun ben neyini güzelleştirim. Başka bir dilecin yoh mi?” Tortumlu, demiş “o zaman bizim gariyı güzelleştir bari bu yaştan sonra bir güzellik görüm".
*“Ha” demiş cin “gördün mü? Bak dileh dediğin bele olur. Getir garın”
Tottumlu getirir karısını, cin elini kulağına atıp kadına bakar bakar der ki; “hele sen ano eşşeci bi daha getir.”**
Ben deveye hendek atlatip geliyorum.
Artık yazmayacağım bu anlamayislarinla midemi bulandirdin dayı.
Tam 63 mesaj sildim.. Hiçbiri hisse ile ilgisi olmayan ne aldın, ne sattın , o sen misin yoksa başkası mı , yalan mı söylüyorsun gibi anlamsız şeyler... Kimse kimseye aldığı sattığını paylaşmak zorunda değil. Doğru yada yanlış .. Hatalı bir bilgi paylaşıyorsa bunu yönetime bildir ile bize iletin inceler gereğini yaparız. Son olarak kimseye hesap bilgilerinizi yada ekstrenizi her ne sebeple olursa olsun paylaşmayın ve bu duruma bir son verelim..