-
ha İSC ha GS hissesi. ikiside çok sağlam şuanda. dolayısı ile artık bu bir yatırım hissesidir. yani spekülasyon bitti bu hissede. öyle alayım bir ay sonra satayım devri bu hissede bitti. ama alıp biriktireyim uzun vadeli düşüneyim diyorsanız önden buyrun. ama gs osimeni, saneyi aldı, şampiyon olacak diye bu hisseye girmeyin. avrupanın tozunu attıracak diye hiç girmeyin. çünkü orası başka bir alem, rize spor ile maç yapmaya benzemez. dursun ve okan giderse hisse hareketlenir onu da not edeyim şuraya. yatırım tavsiyesi değildir.
-
Ha ISc ha Gs hissesi mi? :) Uğurcana 33 mln euro+3 mln euro bonus 36 mln euro verildikten sonra da mı? Arkadaş cidden neyin kafasını yaşıyorsunuz ya ard arda kaç kez bedelli yapmış. Yatırımlık hisse mi :) İyi ki ha devlet tahvili ha Gsray hissesi denilmemiş.
-
Burada bir ironu var dostum. Spor hisseleri normalde sportif başarı elde ettikleri zaman giderler öyle değil mi ? tamam buraya kadar. Peki GS hissesi 3 yıldır şampiyon olmasına rağmen ve büyük ihtimalle bu senede şampiyonluğun en büyük adayı olmasına rağmen neden gitmiyor ? çünkü herkesin elinde bol miktarda var yani millet bu hisseye yatırım yaptı. GS şampiyon olacak diye beklenti herkes tarafından alındı. Dolayısı ile hisse spekülasyona kapandı. Herkes hisse üzerinde hem fikir oldu. Dolayısı ile seneye kadar olay bitmiştir. Peki bir sürpriz olabilir mi ? tabi olabilir. Nasıl mı ? ligde şampiyonluk kaybedilebilir, avrupada erken havlu atılabilir ve neticede yönetim istifa sesleri yükselir ve okan, dursun gönderilir. İşte o zaman hisse spekülasyona tekrar açık hale gelir ve ondan sonra film başlar. Anlatmak istediğim buydu. Yatırım tavsiyesi değildir.
-
Yukarıda son yazında anlattığın şey başka ha ISCTR ha GSRAY demek başka. Bende diyorum ki ISCTR ile GSRAY bambaşka bu iki şeyi ben hisse bile diyemicem birine bunları bir tutmak olacak iş değil.
-
Teşbihte hata olmaz dostum.
-
GSRAY hissesi ile isctr bir tutmak hımm, ok :D
-
mizahta bir tabir vardır o kadar abartıyorumki anlayasınız diye işte o hesap. ama gördüğüm kadarı ile hala anlamamakta direniyorsunuz. iyi aynı şekilde devam edin. bu arada isc dökülürken gs yukarı gidiyor:halay: bakın yine şaka yaptım. artık şaka yapınca haber vereceğim size söz veriyorum.:yahoo:
-
KAP açıklamalarına şöyle bir göz gezdirdim. FENER kayıtlı sermayesini %400 artırıp 1.25 den 6.25 milyara çıkarmış. Bunun anlamı yeni bir bedelli için altyapının hazırlandığı oluyor. Müthiş transferlerle kasa boşaldı, şimdi tekrar dolması gerekiyor. Son 2 bedelli çok düşük montanlı idi, kasaya ciddi nakit girmedi. Muhtemelen başkanlık seçimlerinden sonra yeni bir bedelli gündeme gelebilir. 13 TL civarından işlem görüyor şu anda. Benim alım seviyem 10 TL nin altıdır ama tam olarak neresi şu anda bilemiyorum. 10 un altına inmediği sürece ilgilenmiyorum. Bakarsınız %400 lük yüksek montanlı yeni bir bedelli açıklanırsa mesela 5 milyar tl gibi bir nakidin kasaya girmesi gündeme gelirse hisse ciddi şekilde aşağı iner. Tribünlerden gelişmeleri izlemeye devam.