Çin Hindistan Endonezya Hong Kong ülkelerin daha Doğuda olduğu halde işlem başlamazken bizde nasıl başlıyor ki .
Buna hala inanan var mı acaba
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Printable View
Çin Hindistan Endonezya Hong Kong ülkelerin daha Doğuda olduğu halde işlem başlamazken bizde nasıl başlıyor ki .
Buna hala inanan var mı acaba
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Pandemi de Rusya ne olmuş 400 bin vaka ama ölü 4 bin
Adamlar hayvan gibi vakaya yakalanıyor ama ölmüyorlar
Cuma günü çocuğu çıkarmak için dışarıya çıktık. Okumuş, ekonomik durumu artık nasıl tabir kullanılırsa elit kesim inanılmaz tedbirli dolaşıyor..
Ancak şöyle sanayii tarafları, garip gurabanın olduğu, cahil tabiri yanlış olur mu bilmem değiştirebilirim bu tabiri... inanılmaz önlemsiz...
arkadaşıyla yanyana dolaşanlar, el ele tokuşanlar.. hatta esnaf iş yapsın bari diyip, dürüm yaptırayım dedim, ustada ve lokanta çalışanlarında maske görmeyince vazgeçtim...
Sanayiideki ustalar müşteriyle dip dibe konuşuyor tokalaşıyor falan...
Sonra daha zengin/orta gelir ise tamamen önlem almış, sosyal mesafe ayarlanmış geziyor... daha tedbirli..
20 yaş altına yasak koymalarına gerçektende hak verdim... gençler taktığı maskeyi eline almış oyuncak etmiş sallıyor, arkadaşlarıyla buluşmuş dipdibe kol kola...
Şöyle bir iyileşenlerin videolarına, coronaya yakalananların videolarına baktığımda ise hep cahil kesimin virüsü kaptığını görmem şaşırtmıştı, anladım ki önlemsizlik...
Virüsü getiren zengin... yayılmasını sağlayan ve taşıyan fakir maalesef...
Bu sürecin bu şekilde uzayacağını düşünüyorum.. kademeli açmaları lazımdı diyeceğiz ama ekonomik boyutu da var bu işin maalesef...
Amerikada hiç bitmez zaten... protestolar vs...
Corona da 2. Bir salgın süreci olur bence 3-4 aya..
VENI, VIDI, VICI
GELDİM, ŞORTLADIM, KAZANDIM :kahkah: