Printable View
Alıntı: Originally Posted by sinterklass 122200 e 3 kısa daha yazdım bakalım verecek mi 123200 e yaz bakalım...verecek mi?
Alıntı: Originally Posted by sinterklass Hoş geldiniz smart hocam keşke bizde de poz olmasa :) doğru poz olduğun sürece... pozda olmak gibisi var mı abi... :kahkah: :) bereketli olsun, rast gelsin....
Alıntı: Originally Posted by keremalkm 123200 e yaz bakalım...verecek mi? Alıntı: Originally Posted by smartinvestor doğru poz olduğun sürece... pozda olmak gibisi var mı abi... :kahkah: :) bereketli olsun, rast gelsin.... 15 dakikalık düşüş devam ederse en azından 0 kapatırız
Alıntı: Originally Posted by sinterklass Günaydın mekan vob günü 0 (sıfır) çevresinde kırmızı açtı bakalım borsa açılışıyla hız kazanacak mı ..... Herkeslere bol kazançlı, sağlıklı, mutlu bir hafta diliyorum :) günaydın bende şimdi uyandım ne örüyonuz:wave:
Alıntı: Originally Posted by mojetbit34 günaydın bende şimdi uyandım ne örüyonuz:wave: Mojetbit üstad gel biraz da sen el at düşürelim şu endeksi en azından doğru poza geçmeye fırsat versin :)
Alıntı: Originally Posted by sinterklass Mojetbit üstad gel biraz da sen el at düşürelim şu endeksi en azından doğru poza geçmeye fırsat versin :) durum pek parlak değil kırmızı işi sakat :whistling:
isc yi adam kaldırmış buralara satanlara gel tradeni yap derlermi bu fiyattan 8 leri gösterirler o zaman belki :)
Kontrat ı 16 ya düşürdüm dolar ve vob için tam dönüş noktası kırılan yöne gidebilir