MEB : Mesleki eğitim ve geliştirme kursları, motorlu taşıt sürücüleri kursları, hizmet içi eğitim merkezleri, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile mesleki eğitim merkezleri de yüz yüze eğitime başlayabilecek.
Printable View
MEB : Mesleki eğitim ve geliştirme kursları, motorlu taşıt sürücüleri kursları, hizmet içi eğitim merkezleri, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile mesleki eğitim merkezleri de yüz yüze eğitime başlayabilecek.
Alamancı bir arkadaş getirdi tombul şişe klasik
Zorda kalırsak diye kaldırmıştım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Likör bu şekilde Yapıyorum
1 bardak saf alkol.
1.5 bardak su
1 bardak vişne
1 bardak toz şeker
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ons 1500 den 2xxx lere gelirken elimde %40 altın ve gümüş fonu vardı, boşalttım. Bir süredir izliyorum ama ons indikatörleri hiç güven vermiyor. Çarşamba gününden sonra tekrar geri çekilir mi diye düşünüyorum. Borsalar realizasyona başladığında elimde emtia olsun istemiyorum.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç bir doğal gıda, özel olarak o iş için hazırlanmadıysa - 20 derecede dahi, en fazla 2 yıl dayanır.
Birada doğal gıdadır, pastörize edilse dahi raf ömrü bir yıl civarıdır.
Sadece şarap istisnadır, o da çok özel koşullarda saklanmak şartı ile.
Rakı, rom, viski v.b. içkiler ise önce minimum % 70 dereceye alkole yükseltilip sonra % 40-50 derecelere indirilir, bu ortamda ise hiç bir canlı yaşayamaz virüs ve bakteriler dahil.
Bana da öyle geliyor, DXY nin son bir tık daha düşüş payı var gibi. Ona oynuyor, ona tuzak kuruyor gibi. Altın neresinden bakarsanız bakın tepe yapmış olmalı. Ha erenler müteakiben çok düşmesin diye yapıyı bir running flata kavuşturmak için 2300 lere doğru takviye edebilirler mi, olabilir, bi ihtimal küçük de olsa. Ama bir hayli ermiş olmaları gerekir tabi.