garantiyi 6.6 dan aldığımda garantiye 0.25 cent biçenler ŞİMDİ endekse dönüyorsa korkun.
vallahi şaka gibi..
forumun vob-borsa standartı bu mu?
Printable View
garantiyi 6.6 dan aldığımda garantiye 0.25 cent biçenler ŞİMDİ endekse dönüyorsa korkun.
vallahi şaka gibi..
forumun vob-borsa standartı bu mu?
Londrada 4 sene yaşadım. Haliyle merak da olduğu için piyasayı merkezinden takip etme şansım oldu.
MB başkanı toplayacak 10 tane banka müdürünü kapalı kapılar ardında... Adamın g*tünden kan alırlar.
KY'nin parası belki yüzde 10-15 sistemde. PY birbirini üzmüyor. Sinekten yağ çıkarmaca. Sırayla mevduat patlatıyorlar.
Bu ülkede garibanın lehine ne zaman iş yapılmış? Hakkı korunmuş?
GUBRF yine tavan.
100 kaplan gücünde.:)
Sn. Abka,
Garan 7 lira olur mu olmaz mı bilmiyorum. 30 centen fazla para vermem dedim. Hala da öyle düşünüyorum. 1.2 centten Garan alacak değilim merak etme. Vadeli endekse dönüyorum. Güzel bir fırsat duruyor.
2013den beri tane hisse almadım. Almam da. Alsaydım sizin gibi 8 ay beklerdim ellerim dua pozisyonunda. Hoş 13-15 liradan alanlar hala bekliyor...
Vadelide bulunma amacım döviz mevduatımı hedge etme ve pandemide(işsizlikte) endekste vakit geçirmek.
Ahlaksız hırsız din tüccarlarından kurtulursa ülke -muhtemelen bankalar da batmış olur- o zaman bakarız hisse kağıtlarına. ;)
Bol kazançlar.