https://i.hizliresim.com/605i2ph.jpg
Printable View
Ahlat ta işlem yapan
elde kalan 25 idi sabah 15 daha aldı
40 bini en alttan verdi ve bitirdi
100 bin İş Yat basamaklara bakmadan
verdi ardından 3 ay önce aldıklarını
Ata yat aynı seviyeden 50+50+25
stok zararı ile verdi
kabaca 250 bin
bu şirketi bu fiyatlardan satmak !
anlamak mümkün değil
90 dan al 83 e ver hemde 2 günde
yazık gerçekten yazık
iş-yat kendi kağıtları dahil
inanılmaz sattı 22 milyon garanti satışı
ile devre kestirdi
Deva da 100 bin ile nasibini aldı
evimde ve çevremde o kadar çok deva ilacı kullanan var ki inanılmaz, ama kara yansıması sıkıntı. gelecekti bir gün 200m sermaye en düşükler arasında kalacak ve kağıt artık kar etsin etmesin düşük sermaya yüzünden gidecek o günler umarım yakındır. düşük sermayeli kağıtlar fk lar 100-500 arasında şu anda. bizim fk 7 ve sürünüyoruz.
Kâra yansimasida sıkıntı değil aslinda 2 milyar tl kâr eden kac hisse var ki borsaya açık. Kârdada sıkıntı yok.
Bu ara iş yatirim fonu değil direk iş yatirimdan alan satiyor gibi oda 35 maliyetli 1 1.5 milyon lot mali var sanırım 500 bin lot satmis bu ay. adamin 35 milyon tlsi 83 milyon olmus satiyor ne diyebiliriz ki alıcı kuvvetli olmayinca kağıt gidemiyor.
Ben bu gelismeleri görünce yurt dışı falan 5 yıl öncenin frotosunu pegasusunu bulmuş gibi falan düşünüyorum ancak endeksten ters hareket edince moral bozuyor. Sabirli olanin kazanacağı bir hisse ciddi sabir istiyor.
satan aramızdan biri nick adı C ile başlıyor ve burada önemli paylaşımlarda bulunuyor. şaka yapıyorum tabiki :))
[QUOTE=rodrigo44;6722255]Kâra yansimasida sıkıntı değil aslinda 2 milyar tl kâr eden kac hisse var ki borsaya açık. Kârdada sıkıntı yok.
Bu ara iş yatirim fonu değil direk iş yatirimdan alan satiyor gibi oda 35 maliyetli 1 1.5 milyon lot mali var sanırım 500 bin lot satmis bu ay. adamin 35 milyon tlsi 83 milyon olmus satiyor ne diyebiliriz ki alıcı kuvvetli olmayinca kağıt gidemiyor.
Ben bu gelismeleri görünce yurt dışı falan 5 yıl öncenin frotosunu pegasusunu bulmuş gibi falan düşünüyorum ancak endeksten ters hareket edince moral bozuyor. Sabirli olanin kazanacağı bir hisse ciddi sabir istiyor.[/QUO