Akpaz ile ilgili yapılan en güzel yorum...
Biz almak için acele etmişiz 18 ay kadar...
Yukarıdaki cümleye sonuna kadar kefilim... buralardan alıp şimdi beklemek lazımdı. Dayak bile nasibin varsa yenir... biz de gücümüz yettiğince bekleriz...
Kimse kaygı duymasın..alem çakal olmuş ama benim gibi küçük yaptırırımci kaygı duymasın.. bundan sonrası ölüm zaten, o yüzden herşey bundan sonra güzel olacak ama sabırsızlanmayin..kapatin ekranı sonunda yavaş yavas ta hızlı hizli da olsa gelecek istenen seviyeye
Düşüncelerimi yansıtmışsınız bu hisse ağır yavaş ve zamana yayılarak haber ile icraat pekişerek çıkacak...
19 ay oldu ve çok ciddi operasyon yedi hisse olarak dip kanal seviyesinden yavaş yavaş başını yukarı kaldırdı bomba gibi bir haber gelmedikçe sert çıkış olmayacak burası kesin. Artık aheste aheste bilanço satın alınacak ta ki bilanço cidden çok iyi gelene kadar.
Yine söylüyorum tahminim o ki yıl sonuna doğru gidecekse gidecek yani 2 yılı geçtikten sonra... 3. Çeyrek bilanço ve sonrasına hazırladım kendimi daha önce olursa ne güzel olur benim için...
Nasip kısmet deyip devam edelim...
Hey masallah _8 le acti
1 tl olmadan çıkış yok. Düşürün beklediğim fiyatta görüşürüz
Genel kurulda fos cikti herhalde herkes iyicene yılmıştır ama yeterli değilse yakında bir beklenti içine sokarlar Allah aşkına artık şirketten somut bir haber gelene kadar susun gercekten bu şekilde çok daha sinir bozucu oluyor . dava açmak istiyenler olursa onlara yardımcı olun yeter kalanlar bekleyelim görelim batacakmıyız çıkacakmıyız yoksa
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazanların bu fiyatlarda çıkacağını ayrılacağını mı düşünüyorsunuz??? Sizin maliyet nedir bilemem ama benim satamayacak kadar kötü batsın amk daha iyi... sende haklısın icraat olmadan yazılan herşey havada kalıyor diğer yandan bu forumun amacı zaten sahip olduğun hisse sayesinde öngörüde bulunmak. Fiziken çoğumuz birbirimizi tanımıyoruz ama artık bazen olay hisseden ziyade muhabbete dönüyor o yüzden bile takip ediyorum. Yoksa koymuşum akpaza ucunda ölüm yok ya zararsa zarar hataysa hata. Satmadigin sürece maliyete gelene kadar zaman kaybı başka birşey değil olayın özü bu. Kimin gücü kırılır sabrı tükenirse eyvallah... zaten spek varsa o da bu hareketi bekliyor...
Neyse kırdıysam kusura bakma emin ol sadece sen değil ben dahil hepimiz isyan içerisindeyiz elden gelen birşey yok ta ki bir babayiğit ortalığa çıkana kadar...
Hayaller paris gerçekler karayurek ailesinin ****likleri...