-
hALKA ACIKLIK %0.11 OLMUŞ TAKASLARA BAKTIGIMIZDA RUCHAN HAKLLARININ HİSSEYE CEVRİLDİGİNİ GÖRÜYORUZ PANIK VE SIKINTILIK BIR DURUM YOK, RÜCHAN SATMAK ZORDUR YNI KADEMEDE YUKLU SATAMAZSINIZ, BU SEBEBDEN DOLAYI VAKIF YATIRIM GARANTİDEKİ ARKADAS RUCHANLARI HISSEYE CEVIRMIS...!
nOT: ANA HİSSEDEKİ ALICIYI KONTROL EDİN İSTAH ORANINDA HİSSE YUKARI CIKAR!
-
sabah tavanda alıcı ne kadardı? teşekkürler...
-
27000 di galıba
HALKA ACIKLIK 0.15 OLMUŞ HİSSE 0.51 İDİ HALKA ACIKLIK...
LOT SAYISI ARTTI CUNKU %659 SERMAYE ARTTI
RUCHAN BOZDURANLARDA VAR
HALKA ACIKLIK DÜŞMÜŞ :D
-
bence önemli olan patronun ruchan alıp almadıgı. eger ruchan aldıysa halka acıklık artık 0.54 olmaz, sermaye artırım sureci bitince de hareketin devamı olabilir.
-
Bir şey soracam acaba tüm bedelli ve yükselişlerin temel nedeni piyasadaki tüm lotları toplayıp Kent'i borsa kotasından çıkarmak olabilir mi? %0,54 halka açıklık %0,11 olmuş. Sadece bir düşünce.
Değerli yorumlarınızı alabilir miyim? Ytd..
-
çok güzel işlem hacmi
aslında talep hergün aynı, bugün satışlar karşılanıp kalanı da tavanda bekliyor..
satıcılarımız çoğumuzun alıştığı A1(5175), Gedik(9106), Meksa(4062), P.Capital(1295), piramin(2285), tacirler(1861), Teb(1089) vss.
bunları yazmamın nedeni, çok yakın süreli alışlar ve bugün çok alım tarafında olmadan çıktılar..
ALIŞLAR ise; Vakıf(7632), Ak yatırım(6103), Garanti(5586), Ziraat(4936), İş Yatırım(4612), Yapı Kredi(4439) vs..
sanki alıştığımız günlükçülerin pek bişeyi kalmadı gibi
-
Kent Rüchan da ettiğim karı verdim geri dün 3.900 aldım bugün yüzde 15 aşağıdan vermiş oldum 3.450 den kumar bu borsa
-
dUA EDINDE KENT TAHTASI ALICI 50K UZERI OLSUN